Hippe-Geboortekaartjes > De Kraamkamer - Broedplaats voor nieuw talent!

De Kraamkamer - Broedplaats voor nieuw talent!

Op Hippe Geboortekaartjes zijn de collecties te vinden van verschillende gerenommeerde ontwerpers. Ben jij ook ontwerper van geboortekaartjes en wil je op Hippe Geboortekaartjes jouw collectie aanbieden, maar heb je nog niet zoveel ervaring of een omvangrijke collectie? Dan is er voor jou De Kraamkamer. Een speciale categorie voor (beginnende) ontwerpers.

We bieden je graag de gelegenheid om je op het podium van Hippe Geboortekaartjes te presenteren. Binnen De Kraamkamer krijg je je eigen sub-categorie waar je kaartjes te vinden zijn. Uiteraard maken wij reclame voor Hippe Geboortekaartjes, maar je kunt zelf ook een handje helpen door via je socialmedia kanalen of je eigen website de kaartjes te promoten.

Als blijkt dat jouw kaart zeer geliefd zijn en ook regelmatig besteld worden, dan ben je klaar voor het grote werk: een eigen categorie op de homepage van Hippe Geboortekaartjes en misschien zelfs een eigen online kaarten winkeltje!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust even contat op met Mark of Sietze, ze vertellen je graag meer over De Kraamkamer!

Bel (085) 743 07 52 of mail naar info@hippe-geboortekaartjes.nl


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: