Hippe-Geboortekaartjes > Goede doelen actie

Steun één van deze goede doelen samen met Hippe Geboortekaartjes

geboortekaartjes goede doel

Help je mee? Hippe Geboortekaartjes draagt goede doelen die opkomen voor kinderen en mama's een warm hart toe. Daarom ondersteunen we hen graag, en we hopen dat jij met ons meedoet! We hebben 3 goede doelen voor baby's en mama's uitgekozen om samen met jullie te ondersteunen. Hier vind je meer informatie over deze actie.

Steun één van deze doelen voor €0,10 per gekocht kaartje en wij verdubbelen dit bedrag!

 
 
Met jouw kaartje anderen helpen
 
Wij verdubbelen jouw gift
 
Al €1689,80 gedoneerd!
 

Geboortekaartjes goede doel

 
"De goede doelen actie sprak mij erg aan, omdat wij alles al hebben."

 

Hoe werkt het?

Bij een bestelling vanaf 20 kaartjes kun je in het bestelproces voor één van de goede doelen kiezen. De doelen waarmee wij mee samenwerken zijn Kinderfonds MAMAS, Compassion en Stichting Babyspullen. Lees hier meer over de verschillende doelen en de acties waar zij zich voor inzetten.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika; sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor nu al 40.000 kinderen in 43 prachtige projecten!
Lees meer

Compassion gelooft dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom bevrijden zij kinderen van armoede, in Jezus' naam. Compassion is actief in 25 ontwikkelingslanden en helpt daar kinderen en moeders via sponsorprogramma's en het Moeder- en babyprogramma.
Lees meer

Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.
Lees meer