Le Chic Cards: trendy geboortekaartjes voor jongens

Voor de geboorte van je zoon wil je het allermooiste geboortekaartje. Le Chic Cards' geboortekaartjes zijn modern en stijlvol, maar wel met eens stoere look. De kleuren zijn lekker jongensachtig: kraft, blauw en mintgroen zie je vaak terug. Zoek je een hip geboortekaartje van deze tijd? Dan zit je bij de collectie van Le Chic Cards op de juiste plaats.

Heb je hierboven gevonden wat je zocht? Als je deze stijl leuk vindt, kun je ook eens kijken bij Zo Joann of bij Stijlvolle geboortekaartjes. De leuke typografische geboortekaartjes van Le Chic Cards worden gecombineerd met vrolijke designs met bloemen en confetti.

Met onze editor kuje zelf geboortekaartjes maken. Klik op een van de geboortekaartjes die je aanspreekt en pas het kaartje aan. Zo wordt het geboortekaartje helemaal in jullie persoonlijke stijl. De losse elementen kun je verschuiven, van grootte wijzigen of omkleuren, totdat jullie geboortekaartje perfect is.

Vergeet niet je geboortekaartje op te slaan in je eigen account. Hierdoor kun je, ook nadat je de proefdruk besteld hebt, altijd even terugkijken en na de geboorte heel makkelijk het geboortekaartje bestellen. Bestel je de eindorder voor 18.00 uur, dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Zo Joann
Stijlvolle Geboortekaartjes

Vergelijkbare stijlen
Watercolour
Romantisch
Kraft en karton