Prachtige geboortekaartjes met pasteltinten en illustraties

Ontwerpster Marjolein van Leintjes ontwierp stijlvolle geboortekaartjes met hartjes, bloemen en hippe pasteltinten. Je vindt op deze pagina een heleboel mooie geboortekaartjes voor jongens en meisjes, die je zelf kunt aanpassen, zodat je kaartje helemaal wordt zoals jij wil.

Er is volop keuze in de collectie geboortekaartjes van Leintjes! Je vindt hier originele geboortekaartjes in allerlei kleuren, met leuke illustraties, een kraft-achtergrond of een hip vosje. Of wil je liever een geboortekaartje met hippe veer of zo'n leuk Volkswagenbusje?

De geboortekaartjes, voor zowel jongens als meisjes, kun je eenvoudig aanpassen. Zo ontwerp je zelf je geboortekaartje, op basis van een design van Leintjes. Voeg bijvoorbeeld een foto van je baby toe of een leuk geboortegedichtje. Bestel daarna een proefdruk om te zien hoe je zelf gemaakte geboortekaartje er in het echt uitziet! En wist je dat je bij Hippe Geboortekaartjes alvast je enveloppen van tevoren kunt bestellen? Zo kun je voor de geboorte alle adressen alvast op de enveloppen schrijven. Handig!

Houd je van deze stijl? Kijk dan ook eens bij ontwerpster Zo Joann of bij de collectie Stijlvolle geboortekaartjes.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Anet Illustraties
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Dieren
Hout
Silhouet

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: