Originele en hippe geboortekaartjes voor een jongen

Unieke geboortekaartjes met mooie designs en hippe kleuren vind je hier in de collectie van Leintjes. Zij ontwierp onder andere vintage geboortekaartjes, prachtige geboortekaartjes met een hart en leuke kaartjes met vrolijke illustraties.

Een leuke banner op je geboortekaartje, of een geboortekaartje met een fotolijstje zodat je een kaartje met foto van je baby kunt versturen? Ontwerpster Leintjes ontwierp een collectie stijlvolle geboortekaartjes, met sierlijke vormen, vintage bloemen, grappige illustraties en hippe elementen als een Scandinavisch vosje of veer op een geboortekaartje.

Alle geboortekaartjes op Hippe-Geboortekaartjes.nl kun je aanpassen naar je smaak. Verander de (achtergrond)kleur, voeg een origineel geboortegedichtje toe en kies jouw favoriete lettertype uit. Kun je het perfecte geboortekaartje niet vinden? Dan kun je ook zelf je geboortekaartje ontwerpen! Je kunt dan zelf het formaat kiezen en ook of je bijvoorbeeld een staand geboortekaartje wilt.

Nadat je zelf je geboortekaartje hebt gemaakt, of een bestaand ontwerp hebt aangepast, kun je een proefdrukje bestellen. Voor maar €1 krijg je dan een mooi pakket op je mat, waar jouw echte kaartje in zit. Zo kun je zien of bijvoorbeeld de papiersoort jouw smaak is en ook sturen we voorbeelden mee van al onze envelopkleuren. Zo kun je je geboortekaartje helemaal zelf samenstellen!

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Anet Illustraties
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Dieren
Hout
Silhouet