Hippe-Geboortekaartjes > Leintjes > Kraamborrelkaartjes

Bijpassende kraamborrelkaartjes van Leintjes

Kraamborrelkaartjes zijn kleine kaartjes, vaak in de stijl van je geboortekaartje, die je bijvoegt in de envelop om mensen uit te nodigen voor het kraamfeest. Hier vind je prachtige kraamborrelkaartjes met mooie kleuren en vrolijke designs.

Bij Hippe Geboortekaartjes heb je enorm veel keus: we hebben duizenden geboortekaartjes in allerlei stijlen - van originele geboortekaartjes met grappige tekeningen tot vintage geboortekaartjes met kraft-achtergrond. Naast geboortekaartjes voor jongens en meisjes vind je hier ook tweelingkaartjes en kraamborrelkaartjes.

In de collectie hierboven vind je uitnodigingen voor het kraamfeest in de stijl van de mooie geboortekaartjes die Leintjes ontwierp. Zij maakte kraamborrelkaartjes met veel kleur, eenvoudige kaartjes met een hart, of vrolijke kaartjes met een hippe flamingo. Wist je trouwens dat we nog veel meer kraamborrelkaartjes hebben?

Als je het perfecte kaartje niet kunt vinden, kun je er ook voor kiezen om zelf je geboortekaartje of kraamborrel-uitnodiging te ontwerpen. Zo maak je het kaartje helemaal zoals je zelf wilt. Bestel daarna een proefdrukje, om te zien hoe je kaartje er in het echt uitziet. Veel plezier met ontwerpen!

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Anet Illustraties
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Dieren
Hout
Silhouet