Hippe-Geboortekaartjes > Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen - Geboortekaartjes voor het goede doel

1 op de 9 – en in grote steden zelfs 1 op de 4 – kinderen in Nederland groeit op in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start! Daarom zamelt de stichting landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maakt daar babystartpakketten van.

Elke baby een goede start

Kan jij je voorstellen dat je geen geboortekaartjes kan kopen, omdat je het geld niet kan missen? Met het bestellen van jouw zelf gemaakte geboortekaartje kan jij moeders die het krapper hebben helpen! Voor €0,10 per kaartje help jij een moeder aan babyspullen. En wij verdubbelen het bedrag!

 

Wat doet Stichting Babyspullen?

 

Er zijn twee soorten pakketten: een pakket voor de eerste maanden (t/m maat 68) en een pakket voor de vervolgfase (t/m maat 92). Zo hebben ouders in ieder geval de basisproducten om hun kindje te verzorgen totdat het ongeveer twee jaar is.

Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben en niet kunnen voorzien in de basisbehoeften van hun kindje.

Landelijk werkt de stichting samen met organisaties als Voedselbanken, jeugdzorg, kraamorganisaties, verloskundigen, het Leger des Heils etc. Zo weet de stichting zeker dat de pakketten terechtkomen bij de baby’s die ze het hardst nodig hebben.

 

 

Help jij Stichting Babyspullen?

 

Vind jij ook dat elk kind recht heeft op een goede start? Steun dan het werk van Stichting Babyspullen! Dat kan natuurlijk door je geboortekaartje via hippe-geboortekaartjes.nl te bestellen, maar ook door donateur te worden, babyspullen te schenken of door actief te zijn als vrijwilliger.

Meer informatie over de stichting vind je op www.stichtingbabyspullen.nl.