home > War Child - Geboortekaartjes voor het goede doel

Geboortekaartjes voor het goede doel: War Child

Hier vind je de War Child-collectie van Hippe Geboortekaartjes. De kaartjes zijn ontworpen door Lisette Everaars van LOVZ. Van elk verkocht kaartje gaat een bijdrage naar War Child per dubbel kaartje is dit 25 en per enkel kaartje 15 cent. Zo ondersteun je War Child in het opkomen voor kinderen die slachtoffer zijn van oorlogsgeweld.
 
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden, helpt hen zich te uiten, vrolijk te zijn en contact te maken met anderen, zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. Zodat ze weer kunnen spelen, dromen, lachen en groeien. Als een normaal kind. 
 

www.warchild.nl

De hele War Child geboortekaartjes-collectie is gemaakt door ontwerper LOVZ. Vind je deze stijl leuk, bekijk dan ook eens haar collectie vol lieve, klassieke geboortekaartjes. Vind je het een mooi idee om met het versturen van je geboortekaartje een     goed doel te steunen? Bekijk dan ook eens de collectie van Cordaid Memisa. Ook daar vind je een berg mooie, hippe geboortekaartjes.

Wil je liever zelf je geboortekaartje ontwerpen? Goed idee! Of kijk eens in onze collectie originele geboortekaartjes! Als je je geboortekaartjes voor 18.00 bestelt, heb je ze de volgende dag in huis!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: