Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Laat het ons weten. We helpen je graag!

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 21.00 uur.

* Stuur je ons een WhatsApp? Vermeld dan hierbij graag het e-mailadres van je account, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Op sommige feestdagen hebben we beperkte bereikbaarheid. Bekijk hier het overzicht.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het bestellen van de geboortekaartjes precies?

Bij Hippe Geboortekaartjes vind je de meest mooie geboortekaartjes. Elk kaartje uit onze collectie is te personaliseren. Zo maak je een geboortekaartje helemaal eigen.Via onze handige editor kun je gemakkelijk een geboortekaartje aanpassen en opslaan in je eigen account. Meer weten? Een overzicht van ons bestelproces vind je hier!

Wat kost een proefdruk?

Voor de eerste proefdruk bij Hippe Geboortekaartjes, betaal je de speciale prijs vanaf €1! Wist je dat je zelfs bij ons een gepersonaliseerde proefdruk met folie kunt bestellen, en van kraftkaartjes, kaartjes op echt hout, met kalkpapier, met uitgestanste vorm en labelkaartjes? Je betaalt dan de speciale prijs van maar €2,50. De proefdruk wordt gratis verzonden. Je ontvangt dan direct een leuk pakket met o.a. een waaier met al onze papiersoorten en envelopkleuren. Daarna betaal je de standaard kaartprijs. Een overzicht van al onze prijzen vind je hier!

Hoeveel kost mijn kaartje?

De prijs van je kaartje hangt af van het formaat dat je bestelt, de grootte van het kaartje, de papiersoort die je kiest en het aantal kaartjes dat je bestelt. Wij hanteren een stapelkorting voor grotere bestellingen. Bekijk op de pagina van jouw favoriete kaartje hoe veel het kaartje kost.

Wanneer worden mijn kaartjes bezorgd?

De meeste kaartjes op standaard papier zonder folie hebben een besteldeadline van 18.00 uur. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken worden als brievenbuspakketje bezorgd, hier ontvang je een track en trace-code van. Alle proefdrukken zonder folie, hout of kraft die voor 18.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden*. Voor foliekaarten, kaartjes op hout, kraftkaarten, labelkaartjes, kalkkaarten en kaarten met uitgestanste vorm duurt het gemiddeld een werkdag langer. Meer info over (de verzendtijd van) foliekaarten vind je hier.

Ik zou graag de naam in folie op mijn kaartje willen, hoe doe ik dat?

Op bijna elk kaartje kunnen we de naam in folie drukken (m.u.v. kraft, dik karton & hout), dat ziet er prachtig uit! In onze online opmaaktool kan je zelf de naam in folie zetten en ook kan je voor een andere foliekleur kiezen. Heb je hier toch hulp bij nodig? Neem even contact met ons op!

Kan ik mijn enveloppen vooraf bestellen?

Dat kan! De enveloppen kan je makkelijk vooraf bestellen via deze link. Heel handig, want dan heb je genoeg tijd om ze op je gemak te schrijven.

Staat jouw vraag er toch niet bij? Bekijk dan onze pagina met alle veelgestelde vragen.

Bereikbaarheid tijdens feestdagen

Nieuwjaarsdag
Niet bereikbaar
2e Paasdag
Niet bereikbaar
Dodenherdenking
tot 19.00 uur
Kerstavond
tot 16.00 uur
1e en 2e Kerstdag
Niet bereikbaar
Oudjaarsdag
tot 16.00 uur

Bedrijfsgegevens

Woudenbergseweg 21 3707 HW ZEIST info@hippe-geboortekaartjes.nl 085-7430752
KvK-nr: 52880133 BTW-nr: NL 850645293 B 01 Hippe-Geboortekaartjes is onderdeel van Sparkles B.V.

Over welk onderwerp gaat de vraag?

Selecteer een onderwerp.*