Hippe-Geboortekaartjes > 100 procent klanttevredenheid - daar staan we voor

100% klanttevredenheid - daar staan we voor!

Hippe Geboortekaartjes garandeert een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

Milieu
Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten.
Hippe Geboortekaartjes heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies
optreedt tijdens haar dienstverlening.
 
Garantie op onze producten
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wilt u een product aan ons retourneren? Stuur het dan gratis naar: Kaarten Carrousel – o.v.v. Hippe-Geboortekaartjes en uw Ordernummer | Antwoordnummer 5544 | 3700 VB Zeist. Na ontvangst nemen we contact op om tot een goede oplossing te komen samen.
 
Niet tevreden?
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
  • via e-mail: info@hippe-geboortekaartjes.nl
  • per telefoon (085) 743 07 52 - op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur
  • schriftelijk: Hippe-Geboortekaartjes, Woudenbergseweg 21, 3707 HW, Zeist

Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)
 
Eigen verantwoordelijkheid
Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is Hippe Geboortekaartjes niet verantwoordelijk.
 
Verzending en klachten over verzending
Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.
 
Veilig betalen
Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Hippe-Geboortekaartjes gebruik van de diensten van Adyen - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.
 
Tips, advies en vragen
Heb je tips voor Hippe Geboortekaartjes, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op (085) 743 07 52 of stuur een mail naar info@hippe-geboortekaartjes.nl