Hippe-Geboortekaartjes > Sluitzegels & Sluitstickers voor geboortekaartjes

Leuke sluitzegels voor bij je geboortekaartjes

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 75 geboortekaartjes versturen? Dat maakt enveloppen plakken een behoorlijke klus. Met deze mooie ontwerpen los je dit op een leuke en snelle manier op. Hieronder vind je onze gewone sluitstickers én sluitstickers met goudfolie. Klik op het plaatje om meer te lezen over de sluitsticker. Wist je trouwens dat we ook stickers op maat aanbieden? Ideaal voor geboortebedankjes!

De gewone sluitstickers hebben een diameter van 35 mm en worden geleverd op vellen van 25 stuks. Ze kosten €5,50 per vel en worden geprint op mat papier. De luxe sluitzegels met goudfolie hebben een diameter van 3 centimer en kosten €5,95 per vel à 25 stuks. De afmetingen van het gouden hartje zijn als volgt: het midden van het hartje tot het puntje is 2,5 cm (de 2 'bollingen' zijn nog 0,5 cm) en het breedste gedeelte is 3 centimeter. Tip: Bestel je sluitzegels en enveloppen alvast vooraf.

Let op! Onderstaande sluitzegels gaan (nog) niet samen met rechtstreekse verzending. Wil je graag sluitzegels bestellen? Kies dan voor pakketpost, zodat alles bij jou thuis wordt afgeleverd!

  • Gratis verzending naar Nederland en België
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: