Hippe-Geboortekaartjes > Aangepaste openingstijden en levertijden rondom feestdagen

Bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

Bereikbaarheid en bezorging feestdagen

Op deze site word je op de hoogte gehouden van de aangepaste levertijden met de komende feestdagen.

Bereikbaarheid

Op 24 december zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur. Tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december zijn wij de hele dag gesloten. Op 27 december staan we weer klaar voor je van 9.00-21.00 uur via mail, telefoon en chat.

Op 31 december zijn we bereikbaar tot 17.00 uur. Op Nieuwjaarsdag 1 januari zijn wij de gehele dag gesloten. Op 2 januari staan we weer klaar voor je van 9.00-21.00 uur via mail, telefoon en chat.

Bezorging rondom de feestdagen

Kerst

Kerst
Orders zonder folie die op 24 december tot 14.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de post. Alle bestellingen die tussen 24 december 14.00 uur en 27 december 14.00 uur geplaatst worden gedaan, worden op 27 december gedrukt. Sommige kaarten worden zelfs al op 26 december gedrukt.

Oud en nieuw
Alle bestellingen zonder folie die tijdens oud en nieuw voor 2 januari 14.00 uur gedaan worden, deze dag gedrukt en overgedragen aan de post. Bij sommige kaarten geldt dat ze al op 1 januari worden gedrukt en verzonden.

Houd er rekening mee dat rond de feestdagen de bezorgtijd langer kan zijn. Je ontvangt een track en trace zodra je pakket onderweg is, zodat je kunt volgen wanneer en hoe laat de bezorger verwacht bij jou te zijn.

Reguliere bezorging

Wil je meer informatie over onze reguliere bezorgtijden, lees dan verder op onze info-pagina over bezorging.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: