home > Geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes meisje

Zwanger van een meisje? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk voel je nu de eerste schopjes. Een van de leukste dingen om te doen is het uitzoeken van een uniek geboortekaartje voor jullie meisje. Via het menu aan de linker kant, vind je snel wat je zoekt. Selecteer vervolgens het mooiste geboortekaartje en pas deze geheel naar wens aan. Bestel een proefdruk zonder verzendkosten!

Bekijk de   resultaten
 
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Liever je kaartje helemaal zelf ontwerpen?

Geboortekaartjes meisje in lieve designs

Natuurlijk kun je voor roze geboortekaartjes gaan als je een dochter krijgt. Roze is bij uitstek de kleur van een geboortekaartje voor een meisje. Maar zoals je op deze pagina ziet, is er nog veel meer mogelijk voor het kaartje voor jouw meisje. Zo kan je zelf een lieve foto toevoegen van jullie dochter en de kleuren aanpassen. En zoals je weet: op hippe-geboortekaartjes.nl kun je de vrolijke geboortekaartjes helemaal aanpassen aan je smaak. Wil je in plaats van roze liever een witte achtergrond of bijvoorbeeld een romantisch patroon van hartjes? Dat kan! Zo maak je het geboortekaartje voor meisjes helemaal uniek en origineel.

Maak van je meisjes-geboortekaartje echt een kadootje

Je kunt van je geboortekaartje voor een meisje echt een kadootje op de mat van je familie en vrienden maken. Dit is vooral geschikt voor mensen die ervan houden om lekker creatief bezig te zijn, maar je kunt het zo eenvoudig of juist uitgebreid maken als je zelf wilt. Het is heel simpel! Wat dacht van de volgende ideeën:

  • Bestel mooie sluitzegels
  • Koop vrolijk plakband (zogenoemd washitape) om de envelop te versieren
  • Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
  • Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoorbeeld goud of kraft
  • Maak je eigen postzegel
  • En doe je best om heel mooi te schrijven

Lees ook dit inspirerende artikel hierover op Babyblog.nl

Bestel snel een proefdruk voor jullie geboortekaartje

Na het bewerken kan je ervoor kiezen om een proefdruk te bestellen. Om je te helpen bij het maken van je keuze, ontvang je bij de proefdruk een monstersetje met de vijf papiersoorten voor het geboortekaartje en 20 kleuren voor de envelop. Zo weet je precies hoe je meisjeskaartje en de envelop er uit komen te zien!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: