Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes meisje | Hippe Geboortekaartjes

Geboortekaartjes meisje

Gefeliciteerd, je krijgt een meisje! Bekijk direct de nieuwe, hippe of romantische meisjeskaartjes. Er is keuze uit meer dan 1000 kaartjes, die je zelf kunt bewerken. Bestel een proefdruk zonder verzendkosten.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes meisje in lieve designs

Natuurlijk kun je voor roze geboortekaartjes gaan als je een dochter krijgt. Roze is bij uitstek de kleur van een geboortekaartje voor een meisje. Maar zoals je op deze pagina ziet, is er nog veel meer mogelijk voor het kaartje voor jouw meisje. Zo kan je zelf een lieve foto toevoegen van jullie dochter en de kleuren aanpassen. En zoals je weet: op hippe-geboortekaartjes.nl kun je de vrolijke geboortekaartjes helemaal aanpassen aan je smaak. Wil je in plaats van roze liever een witte achtergrond of bijvoorbeeld een romantisch patroon van hartjes? Dat kan! Zo maak je het geboortekaartje voor meisjes helemaal uniek en origineel.

Maak van je meisjes-geboortekaartje echt een kadootje

Je kunt van je geboortekaartje voor een meisje echt een kadootje op de mat van je familie en vrienden maken. Dit is vooral geschikt voor mensen die ervan houden om lekker creatief bezig te zijn, maar je kunt het zo eenvoudig of juist uitgebreid maken als je zelf wilt. Het is heel simpel! Wat dacht van de volgende ideeën:

  • - Bestel mooie sluitzegels
  • - Koop vrolijk plakband (zogenoemd washitape) om de envelop te versieren
  • - Vind een mooie stempel om je envelop op te vrolijken
  • - Kies een bijzondere envelopkleur, bijvoorbeeld goud of kraft
  • - Maak je eigen postzegel
  • - En doe je best om heel mooi te schrijven

Lees ook dit inspirerende artikel hierover op Babyblog.nl

Bestel snel een proefdruk voor jullie geboortekaartje

Na het bewerken kan je ervoor kiezen om een proefdruk te bestellen. Om je te helpen bij het maken van je keuze, ontvang je bij de proefdruk een monstersetje met de vijf papiersoorten voor het geboortekaartje en 20+ kleuren voor de envelop. Zo weet je precies hoe je meisjeskaartje en de envelop er uit komen te zien!

Geboortekaartjes meisje

Geboortekaartje meisje

Geboortekaartjes voor een meisje of -als je al een kindje hebt- een geboortekaartje voor een zusje: je vindt de leukste op Hippe-Geboortekaartjes. Je verwacht een meisje: dat is een felicitatie waard! Hier vind je moderne kaartjes, vintage designs en alles ertussenin. Een leuke tekst voor op je meisjeskaartje zou kunnen zien: ‘Isn’t she lovely’ of ‘Het nieuws van je geboorte/gaat nu de wereld rond/en iedereen mag weten/je bent een meisje, kerngezond.’

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: