Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje zusje

Geboortekaartje voor een zusje

Verwachten jullie een tweede kindje? Deze schattige geboortekaartjes zijn speciaal ontworpen voor de komst van een zusje. Designer Anet Illustraties heeft een unieke collectie met lieve illustraties van baby’s en zusjes. Wist je dat haar tekeningen van broertjes en zusjes ook in de clipart te vinden zijn? Zo stel je zelf je gezin samen!

Meer: Broertje | Tweede kindSilhouet | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

3 tips voor een uniek geboortekaartje bij de geboorte van een zusje!

Wat is het leuk om een persoonlijk geboortekaartje te maken voor de komst van jullie tweede kindje! Hier vind je 3 tips.

1. Plaats een mooie familiefoto op de kaart

Maak een familiefoto van jullie baby samen met haar broer of zus en jullie als ouders, of stel een persoonlijke fotocollage samen van meerdere foto's van jullie gezin. Wist je dat veel ouders ervoor kiezen om een professionele newbornshoot te laten maken? Dan weet je zeker dat je een bijzondere foto van jullie familie op het geboortekaartje kunt zetten.

2. Voeg een lief geboortetekstje voor jullie tweede kindje op de kaart toe

Een persoonlijke geboortetekst of geboortegedichtje maakt de kaart extra waardevol. Is jullie eerste kindje al wat ouder? Dan kan hij/zij zelf een lief tekstje schrijven. Ook kan je een lieve uitspraak van de ontmoeting van je oudste kind met je dochtertje als quote op het geboortekaartje zetten.

3. Kies voor een aanpasbaar geboortekaartje voor een zusje van één van onze designers

Ben je gevallen voor een geboortekaart, maar is deze niet speciaal voor het krijgen van een tweede kindje? Kijk dan in de clipart voor meer mogelijkheden. Je vindt daar broertjes en zusjes die je toe kan voegen op het kaartje. Nog steeds niet precies gevonden wat je zoekt? Je kunt dan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: