home > Trends voor geboortekaartjes

De geboortekaartjes trends van 2017

Inspiratie nodig voor het vinden van het perfecte geboortekaartje? Dit zijn de 6 nieuwste trends voor geboortekaartjes. Kies hier jouw favoriete trend en ga direct naar de collectie:

 

Bekijk alle geboortekaartjes >

Sierlijk silhouet

Geboortekaartjes met silhouet zijn nog hipper in 2017! Deze kaartjes zijn erg gemakkelijk aan te passen qua kleur en zijn ook nog eens tijdloos. Krijg je een tweede of derde kindje? Kijk dan bij de collectie van Anet Illustraties voor prachtige silhouet kaartjes met een broertje en/of zusje.

Classy gold

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Goud is de kleur voor geboortekaartjes in 2017. Of je nu voor een subtiel gouden accent gaat of voor een compleet gouden geboortekaartje. Tip: Het verzenden van jullie geboortekaartjes wordt echt een feest met onze gouden enveloppen.

Nostalgisch vintage

De vintage trend is ook dit jaar weer een hit. Anders dan vorig jaar, neigt de vintage trend in 2017 meer naar de retro-look. Ook leuk in combinatie met de silhouet trend.

Kawaii kraamborrel

Steeds meer ouders geven een kraamborrel feestje. Heel handig, maar ook erg leuk. Bij Hippe Geboortekaartjes vind je speciaal ontworpen kraamfeest-kaartjes of zoek een bijpassende uitnodiging bij de geboortekaartjes.

Star struck

Raketten, sterrenhemels en maantjes. Space is hip! Deze stoere trend is er ook voor meisjes!

Neon Now

Heb je ze al gespot in de winkel? Neon-signs zijn de trend voor babykamers in 2017! De geboortekaartjes met neon zijn speciaal ontworpen voor Hippe Geboortekaartjes.

Liever je kaartje helemaal zelf ontwerpen?

Dit zijn de kleurtrends voor geboortekaartjes in 2017!

Kies je favoriete kleur en kopieer de code. Deze kun je gebruiken om de kleur toe te voegen in de editor, bij het ontwerpen van je eigen kaartje.

kleurtrend geboortekaartje

Perzik roze is de warme variant op pastel roze. Deze kleur gaat fantastisch samen met de kleuren wit en verguld.

Kopieer hier de kleurcode voor de licht perzik roze #f9d7c5

Kopieer hier de kleurcode voor de donker perzik roze #f7c3b3

mintgroen

Mintgroen is het alternatief voor babyblauw en in 2017 helemaal hip!

Kopieer hier de kleurcode voor de lichtmintgroen#d7eae6​

Kopieer hier de kleurcode voor de donkermintgroen#bad6c6

oudroze

De kleur oudroze wordt veel gebruikt in combinatie met de silhouet trend. Niet gek, want de kleur gaat erg mooi samen met wit.

Tip: Combineer oudroze met kraft voor een vintagelook!

Kopieer hier de kleurcode voor de lichtoudroze#efceca

Kopieer hier de kleurcode voor de donkeroudroze#e9bbbe​

ijsblauw

Voor jongens zullen we vooral in het najaar van 2017 veel geboortekaartjes zien in de kleur ijsblauw in combinatie met de kleuren wit en zwart. Kies voor de donkere tint voor een stoer geboortekaartje of ga voor de lichte variant voor een lief effect.

Kopieer hier de kleurcode voor de licht ijsblauw: #d1e0e5​

Kopieer hier de kleurcode voor de donker ijsblauw#91c0d0​

 

Dit zijn de lettertype trends voor geboortekaartjes:

De naam van je pasgeboren kindje is misschien wel het belangrijkste aspect van het geboortekaartje en daarvoor wil je natuurlijk het mooiste lettertype gebruiken. Onze geboortekaartjes zijn altijd voorzien van de hipste lettertypes, maar hoe kun je ze zelf vinden in de editor? En wist je dat er ook trends zijn voor typografie? Hier vind je de laatste trends voor lettertypes opgesomd.

Sierlijk schrift

  • BombshellPro
  • Wanderlust Letters
  • Advetime

 

Deze lettertypes zijn uitermate geschikt voor Watercolour geboortekaartjes. De lettertypes ogen alsof ze met de hand geschreven zijn en hebben daardoor een nostalgische uitstraling.

Tip: Bij het lettertype BombshellPro kun je met het plusteken (++) en het gelijkteken (==) de lijn aan beide zijden van je tekst creëeren. Voorbeeld: ==alicia++

Handgeschreven

  • Jenna Sue
  • Brainflower
  • Hello Goodbye

Zelfs de meest stoere geboortekaartjes geef je een lief tintje met deze vrolijke lettertypes.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: