Hippe-Geboortekaartjes > Trends voor geboortekaartjes

De geboortekaartjes trends van 2018

Inspiratie nodig voor het vinden van het perfecte geboortekaartje? Dit zijn de 4 nieuwste trends voor geboortekaartjes. Kies hier jouw favoriete trend en ga direct naar de collectie:

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Dit zijn de 5 geboortekaartjes trends

Wij hebben deze 4 geboortekaartje trends voor je gespot en samengesteld tot inspirerende collecties.

1. Silhouet

Geboortekaartjes silhouetGeboortekaartjes met silhouet zijn tegenwoordig helemaal hip, maar toch ook tijdloos. Het verveelt nooit en er zijn eindeloos veel variaties mogelijk. Zo zijn er vintage silhouet kaartjes of silhoueten van dieren. Of je nu een meisje of een jongen krijgt, je vindt jouw perfecte silhouet kaartje in onze collectie. Mocht je toch iets specifieks zoeken, zoals een silhouet afbeeldingen van jullie huisdier of gezin? Neem dan contact met ons op.

2. Goud

Geboortekaartjes goudDeze kleurtrend heb je vast al gespot in de winkels en/of woonbladen. Goud is hip. Wij snappen wel waarom. Gouden accenten geven geboortekaartjes namelijk een warm en feestelijke touch. 

3. Botanisch

Geboortekaartjes botanischDeze trend is al reuze populair voor interieur & wonen en nu ook te zien op geboortekaartjes. De botanische trend is unisex en daarom dubbel zo leuk.

4. Sluitzegels

SluitzegelsVersier je enveloppen met een hippe sluitzegel. Zo wordt het ontvangen van de geboortekaartjes een heus feestje. 
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: