Meer weten over het team van Hippe Geboortekaartjes? Lees het hier!

Hoi!
Wij zijn Ellen, Corinne en Kyra: het team van Hippe-Geboortekaartjes.nl. Wij hebben het leukste werk van de wereld, namelijk samen met jou het mooiste geboortekaartje van de wereld maken om aan jouw familie en vrienden te sturen.

team hippe geboortekaartjes

Nog niet zo heel lang geleden…

Hippe-Geboortekaartjes.nl kwam in 2012 ter wereld, als een van de dochters van het bedrijf Sparkles for life. Mark van Heusden en Sietze van der Wal, de oprichters van dit bedrijf, hebben als doel de wereld een beetje mooier te maken, door persoonlijke kaartjes voor de bijzondere momenten in het leven aan te bieden. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of wenskaarten, je kunt het zo gek niet bedenken: voor alle grote en kleine life events vind je bij een van onze winkels een passende kaart met een mooi design.

festival sparkles festival tent

Mark en Sietze bij de opening van ons nieuwe kantoor in Zeist.

En nu…

Inmiddels hebben we met Hippe-Geboortekaartjes.nl al voor duizenden pasgeboren kindjes hun geboortekaartjes mogen versturen. We zijn continu bezig om onze collecties te vernieuwen en onze website nóg gebruiksvriendelijker te maken, zodat we jou optimaal helpen om het perfecte kaartje voor je kleintje te maken.  Ons mooiste kaartje is jouw ontwerp! Voor ons sta jij, de klant, centraal. We willen je meer geven dan je verwacht. Dit merk je in de verrassingen die onze proefdrukdoos bevat, in de enorme keus aan envelopkleuren en papiersoorten, en in de manier waarop we je te woord staan als je hulp nodig hebt.

Het is elke keer weer bijzonder om betrokken te zijn bij het vieren van nieuw leven, van een nieuwe toekomst. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Heb je een vraag, een goeie tip of een mooi compliment dat je met ons wil delen? Neem gerust contact op via info@hippe-geboortekaartjes.nl of 085 - 743 07 52.

Groetjes,
Corinne, Ellen & Kyra

P.S. Hier kun je ons trouwens volgen via Instagram of Facebook.

Meer van Sparkles for Life: