Meer weten over het team van Hippe Geboortekaartjes? Lees het hier!

team hippe geboortekaartjes

Hoi!
Wij zijn Ellen, Kyra en Michelle: het team van Hippe-Geboortekaartjes.nl. Wij hebben het leukste werk van de wereld, namelijk samen met jou het mooiste geboortekaartje van de wereld maken om aan jouw familie en vrienden te sturen.

Inmiddels hebben we met Hippe-Geboortekaartjes.nl al voor duizenden pasgeboren kindjes hun geboortekaartjes mogen versturen. We zijn continu bezig om onze collecties te vernieuwen en onze website nóg gebruiksvriendelijker te maken, zodat we jou optimaal helpen om het perfecte kaartje voor je kleintje te maken. Ons mooiste kaartje is jouw ontwerp! Voor ons sta jij, de klant, centraal.

We willen je meer geven dan je verwacht. Dit merk je in de verrassingen die onze proefdrukdoos bevat, in de enorme keus aan envelopkleuren en papiersoorten, en in de manier waarop we je te woord staan als je hulp nodig hebt.

Het is elke keer weer bijzonder om betrokken te zijn bij het vieren van nieuw leven, van een nieuwe toekomst. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Heb je een vraag, een goeie tip of een mooi compliment dat je met ons wil delen? Neem gerust contact op via info@hippe-geboortekaartjes.nl of 085 - 743 07 52.

Liefs,
Ellen, Kyra & Michelle

P.S. Hier kun je ons trouwens volgen via Instagram of Facebook.