Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje winter | Hippe-Geboortekaartjes

Winterse geboortekaartjes

We zetten onze mooiste winter-geboortekaartjes op een rijtje. Krijg je in de wintermaanden een kindje of wil je rondom kerst geboortekaartjes versturen? Bekijk dan eens deze seizoensgebonden geboortekaartjes, helemaal in winter-thema. Pas ze aan naar je smaak en bestel voor €1 een proefdrukje.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Kerst geboortekaartjes

Je kunt het natuurlijk niet plannen, maar als de kans groot is dat je rondom Kerst een kindje krijgt, is het natuurlijk leuk om je kerstkaartjes te combineren met je geboortekaartje. Zo kun je op je geboortekaartje in kerststijl of winterthema meteen al je familie en vrienden fijne feestdagen wensen, naast dat je natuurlijk de geboorte van je kerstkindje aankondigt.

Tips voor winterse geboortekaartjes

Wil jij het mooiste geboortekaartje in winter-thema sturen? We zetten wat leuke tips voor je op een rijtje, zodat jij dit seizoen een prachtig hip geboortekaartje kunt sturen.

Gebruik de trendkleuren van deze winter

Natuurlijk wil je een uniek geboortekaartje maken. Dit kan door onze designs aan te passen naar je smaak. En, speciaal voor jou, hebben we ook uitgezocht wat de trendkleuren voor dit seizoen zijn. Vind je ze mooi? Verwerk dan de kleuren door middel van de kleurcodes in je kaartje. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op!

Maak een origineel geboortekaartje met winterse afbeeldingen

Je creëert een uniek geboortekaartje door eigen elementjes toe te voegen en aanpassingen door te voeren. Denk aan een origineel geboortegedichtje, een foto op het geboortekaartje toe te voegen, het lettertype aan te passen of eigen winterse elementjes op je geboortekaartje te plaatsen. Bestel nadat je klaar bent met ontwerpen een proefkaartje, zodat je weet hoe je geboortekaartje er in het echt uitziet.

Voeg winterse extra's toe

Maak een extra origineel geboortekaartje door kleine verrassinkjes toe te voegen. Wat dacht je van witte confetti als een soort sneeuw (dit staat helemaal gaaf in een transparante envelop), een stukje kerstslinger bij te voegen in de envelop of sluitzegels met een winters thema te plakken? 

Enveloppen vooraf bestellen

Je weet natuurlijk niet precies wanneer je jouw winter-geboortekaartje kunt versturen, maar je kunt je alvast goed voorbereiden door enveloppen vooraf te bestellen. We hebben enveloppen in allerlei kleuren, met zelfs een hippe transparante variant of kraft-enveloppen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: