Hippe-Geboortekaartjes > Uitnodiging kraamfeest - Hippe babyborrelkaartjes maak je hier

Kraamborrelkaartjes en uitnodigingen kraamfeest

Helemaal hip: een kraamborrel organiseren. Op deze pagina vind je alle uitnodigingen die we speciaal ontworpen hebben voor een kraamfeest. Heb je een leuk geboortekaartje gezien waar je een babyborrelkaartje van zou willen (laten) maken? Dat kan! Neem dan eventjes contact met ons op.

Meer: Naar alle geboortekaartjes > | Kraamfeest-uitnodiging zelf maken | Enveloppen | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

 

Wat is een kraamfeest?

Kraamfeestuitnodigingen zijn kleine kaartjes (al dan niet in de stijl van je geboortekaartje) die je bij je geboortekaartje in de envelop stopt. Zo kun je iedereen hetzelfde geboortekaartje sturen, maar hoef je niet iedereen voor het kraamfeest uit te nodigen. Van alle kaartjes op deze pagina zijn ook geboortekaartjes. Natuurlijk kun je ook zelf een babyborrelkaartje ontwerpen. Steeds meer ouders kiezen ervoor een kraamfeest of babyborrel te organiseren. Dit is een aparte dag waarop al het bezoek wordt uitgenodigd. Zo kun je in de beginperiode rustig van je kindje genieten en kun je daarna uitkijken naar een feestje ter ere van je kindje waarbij je al het bezoek in één keer hebt.

Tips voor een kraamfeest

  • Je kunt overwegen om met verschillende tijdsvakken te werken - zo wordt het bezoek een beetje verdeeld.
  • Wil je de kraamborrel thuis of op een externe locatie?
  • Bedenk goed wat je wilt met je kindje: iedereen wil hem of haar natuurlijk bewonderen. Hoe pak je dit aan?

 

Kraamfeest-uitnodigingen

kraamfeest uitnodiging

Wil je de uitnodiging voor de babyborrel zelf maken? Dat kan hier! Je kunt ook zelf kleine uitnodigingskaartjes maken door ons formaat 8x8 te bestellen. De leukste kraamborrelkaartjes vind je op deze pagina, in allerlei stijlen: lieve babyborrelkaartjes met hartjes, vrolijke uitnodigingen voor het kraamfeest van je zoon of dochter of originele kraamborrel-uitnodigingen die je helemaal aanpast naar jouw smaak. Zo ontwerp je zelf het mooiste kaartje.

Er zijn eigenlijk twee opties als je een kraamfeest organiseert. Je kunt kiezen voor een geboortekaartje met bijpassend babyborrelkaartje, of je kunt een uniek kaartje kiezen. Ook hier zie je verschillende trends terugkomen: denk aan kaartjes met een schoolbord-achtergrond, lieve hartjesbomen en hippe uiltjes.

Babyborrelkaartjes in verschillende formaten

Net als bij de geboortekaartjes kan je kiezen uit 5 prachtige soorten papier. Een eerste proefdruk maken kan al voor 1 euro. Vanzelfsprekend kan je kiezen uit meerdere formaten: 13x13cm - 11x11cm en kleine kraamborrelkaartjes op 8x8cm.

Tips en ideeën voor een geslaagde babyborrel

Het gebeurt nog niet heel vaak, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om een kraamborrel te geven. Leuk, handig én gezellig: alle visitie in 1 keer. Had je al aan deze ideeen gedacht?

  • Vraag je vrienden om hulp: misschien kunnen ze een taart bakken, of mooie foto's maken?
  • Zorg voor foto's van je kleintje: maak bijvoorbeeld een diashow die je kunt beameren, of een mooi fotoboek
  • Verstuur uitnodigingen voor je kraamborrel. Deze kun je bij je geboortekaartje voegen, superhandig!
  • Had je weleens overwogen om het feestje op een externe locatie te vieren?
  • En heb je over muziek nagedacht? Je kunt een Spotify-playlist maken, maar 't is nog veel leuker om een echte muzikant uit te nodigen! 

 

Meer tips voor het organiseren van een kraamfeest vind je in dit artikel met daarin 10 tips voor een geslaagd kraamfeest

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: