Hippe-Geboortekaartjes > Proefdruk van jouw hippe geboortekaartje

Bestel een échte proefdruk ♥ vanaf 1,00

Verrassingspakket bij proefdruk

 

Ben je benieuwd naar hoe jouw geboortekaartje straks op de mat ligt bij vrienden en familie? Bestel dan een proefdruk en ontvang jouw ontwerp in het echt. Zo weet je precies hoe de kleuren en het papier eruit komen te zien en kun je eventueel nog de laatste aanpassingen doen. De proefdruk wordt gratis verzonden! Ook ontvang je een track en trace-code om je eerste proefdruk te kunnen volgen.

Wat krijg je?

♥ Een gratis proefset met al onze envelopkleuren.
♥ Een papierwaaier met al onze papiersoorten (momenteel alleen onze papiersoorten voor niet-foliekaarten).
 Een prachtig verrassingspakket waar je blij van wordt!

Hoe bestel ik een proefdruk?

Kies jouw favoriete ontwerp of maak je eigen kaartje. Bestel het kaartje en kies voor proefdruk. De prijs van een 1e proefdruk varieert van 1,00 tot 2,50. Je kunt natuurlijk ook meerdere proefdrukken bestellen. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs.

Echte strikjes en echte houten vormpjes
Heb je een geboortekaartje gezien met een echt houten figuurtje of strikje, of wil je er een touwtje met labeltje aan hangen? Bestel dan een voorbeeldsetje bij je proefdruk - het elementje wordt namelijk nog niet standaard meegeleverd. Met het voorbeeldsetje kun je thuis zien welk elementje het leukste bij jouw geboortekaartje past! Je komt de keuze voor een voorbeeldsetje tegen in de bestelflow, als je een proefdruk bestelt.

review proefpakket

Tineke via The Feedback Company