Hippe-Geboortekaartjes > Proefdruk van jouw hippe geboortekaartje

Bestel een échte proefdruk ♥ vanaf €1

 

  • Gratis verzending naar Nederland en België

Ben je benieuwd naar hoe jouw geboortekaartje straks op de mat ligt bij vrienden en familie? Bestel dan een proefdruk en ontvang jouw ontwerp in het echt. Zo weet je precies hoe de kleuren en het papier eruit komen te zien en kun je eventueel nog de laatste aanpassingen doen.

Wat krijg je?

♥ Een gratis proefset met al onze envelopkleuren (je kunt kiezen of je deze wel of niet wilt).
♥ Een papierwaaier met al onze papiersoorten (dit alleen bij kaartjes waar je zelf de papiersoort aan kunt passen).
 Een prachtig verrassingspakket waar je blij van wordt!

Hoe bestel ik een proefdruk?

Kies jouw favoriete ontwerp of maak je eigen kaartje. Bestel het kaartje en kies voor proefdruk. De prijs van een 1e proefdruk varieert van 1€-€2,50. Je kunt natuurlijk ook meerdere proefdrukken bestellen. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs.

Echte strikjes en echte houten vormpjes
Heb je een geboortekaartje gezien met een echt houten figuurtje of strikje? Bestel dan een voorbeeldsetje bij je proefdruk - het elementje wordt namelijk nog niet standaard meegeleverd. Met het voorbeeldsetje kun je thuis zien welk elementje het leukste bij jouw geboortekaartje past!

" De kaartjes zijn makkelijk op te maken en de proefdruk was de volgende dag al in huis. Erg leuk met de cadeautjes en papiersoorten erbij. De kaartjes waren ook de volgende dag al binnen en ze zien er top uit!" 

Tineke via The Feedback Company