Hippe-Geboortekaartjes > Postzegels

Meer informatie over postzegels en verzending

Waar ben je naar op zoek? Postzegels kopen | Tarieven NL | Tarieven BE | Verzendservice 

 

Kan ik geboortezegels kopen via Hippe Geboortekaartjes?

Je kunt via Hippe Geboortekaartjes geen geboortezegels bestellen, maar we geven je graag tips!

- Je kunt via PostNL zelf je eigen postzegel ontwerpen. Zo maak je een unieke postzegel met bijvoorbeeld een foto van jullie kindje!
- Wist je dat er speciale geboortezegels zijn van PostNL? Deze kun je hier bestellen.

Wist je dat je de geboortekaartjes ook rechtstreeks kunt versturen?

Wij nemen je graag de verzending van je geboortekaartjes uit handen. Kun jij lekker knuffelen in je kraamtijd! Voor directe verzending van de kaartjes naar je familie en vrienden rekenen wij €1,44 extra per kaartje. Onze unieke geboortezegels krijg je er gratis bij!

Hoeveel postzegels heb ik nodig?

Tarieven Nederland
De tarieven voor postzegels binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht van jullie geboortekaartjes. Hier vind je de actuele tarieven van PostNL. Let op: bij een dubbele kaart in het formaat 15x15 kan het voorkomen dat je 2 postzegels per poststuk moet plakken. Bestel en weeg je proefdruk (inclusief envelop!) om hier duidelijkheid over te krijgen. Het gewicht is onder andere afhankelijk van de papiersoort.

Tarieven België
Let op, in België kan het formaat van het kaartje invloed hebben op het aantal postzegels. Voor vierkante kaartjes vraagt Bpost 2 postzegels. Kijk voor de actuele tarieven voor België op de website van BPost. Wij zetten trouwens kosteloos je kaartje om naar het 'Belgische formaat' (12x13,5cm). Lees hier meer over op onze info-pagina voor België

Enveloppen vooraf bestellen

Wist je dat je de enveloppen vooraf kunt bestellen? Zo kun je ze op je gemak alvast schrijven en dat scheelt je een hoop tijd na de geboorte van de kleine. Enveloppen bestel je snel en gemakkelijk hier.

Verstuur je geboortekaartjes in stijl met een leuke sluitzegel!

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks.