Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje broertje

Geboortekaartje voor een broertje

Krijgen jullie een broertje? Deze kaartjes zijn speciaal ontworpen voor een tweede kindje. Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar mis je nog een grote zus of broer? Kijk dan in de clipart voor meer leuke illustraties van broertjes en/of zusjes. Wist je dat de verzending altijd gratis is? Zelfs van je proefdruk!

Meer: Zusje | Tweeling | Tweede kind | Dieren | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Hoera een broertje

Het krijgen van een broertje is een indrukwekkende gebeurtenis in het leven van een kind. Om de geboorte van zijn of haar broertje minder abstract te maken is het leuk om jullie oudste kind(jes) een belangrijke rol te geven op het geboortekaartje. Je zou bijvoorbeeld samen het geboortekaartje kunnen uitkiezen maar nog leuker is een geboortekaartje uit deze collectie 'geboortekaartje broertje'. In alle kaartjes op deze pagina staat het thema 'broertje' centraal. Alle oudere kindjes hebben op subtiele wijze een mooie rol gekregen op deze geboortekaartjes. Soms alleen d.m.v. een tekst hoera een broertje en in sommige gevallen doordat er een extra elementje is toegevoegd zoals een extra diertje.

3 tips voor het maken van een persoonlijk geboortekaartje voor een broertje!

Hoe leuk is het om een persoonlijk geboortekaartje te maken voor jullie tweede kindje?! Hier lees je hoe je dit doet.

1. Voeg een leuke foto toe van jullie gezin

Maak een mooie foto van jullie kindje samen met zijn oudere zus of broer, of stel een collage samen van meerdere foto's van jullie gezin. Wist je dat veel ouders een professionele fotoshoot plannen vlak na de geboorte? Dan ben je verzekerd van een mooie foto voor jullie geboortekaartje.

2. Voeg een lieve geboortetekst toe van jullie kindje voor zijn/haar pasgeboren broertje

Als jullie eerste kindje wat ouder is, kan hij of zij zelf proberen een lief stukje te schrijven. Je kunt ook kiezen voor een leuk bestaand geboortegedichtje voor broertjes.

3. Kies voor een geïllustreerd kaartje voor een broertje van één van onze designers

Met deze selectie geboortekaartjes stel je zelf jullie gezin samen. Heb je een leuk kaartje gezien, maar mis je nog een broertje of zusje? Kijk dan in de clipart voor meer opties. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: