Hippe-Geboortekaartjes > Vintage geboortekaartjes in meer dan 270 nostalgische designs

Vintage geboortekaartjes

Helemaal te gek: vintage geboortekaartjes. Kies het vintage geboortekaartje dat je leuk vindt en maak er online je eigen creatie van. 

Meer: Alle geboortekaartjes > | Retro | Klassiek | Romantisch | Rechtstreeks verzenden

 
Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vintage geboortekaartjes

Speciale kraftenvelop voor bij je vintage geboortekaartje

Mooie geboortekaartjes met een hippe vintage-look vind je op hippe-geboortekaartjes.nl. Je vindt hier geboortekaartjes met bloemetjes, sierlijke letters en bijvoorbeeld nostalgische poëzieplaatjes. Want vintage is hartstikke hip. Hier vind je vintagekaartjes in de stijl van toen, met lieve plaatjes, hartjes of geboortekaartjes met hout of een oude papierlook. Deze geboortekaartjes hebben vaak een romantische stijl, die heel veel ziet en die hartstikke mooi is. De vintage geboortekaartjes maak je helemaal persoonlijk en uniek door het kaartje precies naar jouw wens te maken, door bijvoorbeeld de kleur aan te passen. Bestel vervolgens je zelfgemaakte vintage kaartje als echte proefdruk. Bij je proefje krijg je voorbeeld-enveloppen en papiersoorten meegestuurd. Voor de vintage geboortekaartjes zouden we onze speciale kraftenvelop aanraden, maar natuurlijk kun je ook voor een toffe andere kleur gaan. Vind je 'm helemaal goed? Plaats dan de volledige bestelling zodra je kindje geboren is.

Tip: bestel straks alvast de enveloppen vooraf, dan kun je de adressen erop schrijven. Dat scheelt je weer werk rondom de geboorte.

Vintage geboortekaartjes

vintage retro geboortekaartjes

Vintage geboortekaartjes met retro elementen zoals bloemen, silhouet en kraft - om echt die look van vroeger in je geboortekaartjes te krijgen: op deze pagina vind je allerlei kaartjes in deze leuke, ouderwetse stijl. Retro stijl kaartjes met nostaligische prints in antieke stijl blijven een grote trend. Wil je retro geboortekaartjes zelf maken, ga dan naar onze zelf-maken-pagina.

Vintage geboortekaartjes zijn helemaal hip

De vintage-trend is overgekomen uit Amerika en is hier nu helemaal in. Andere trends die je bijvoorbeeld ook terug ziet komen op hippe-geboortekaartjes.nl en die goed te combineren zijn met de vintage-trend:

  • Pijltjes en andere kleine elementjes op je geboortekaartje. Ze geven het kaartje een leuke, losse look mee
  • Geboortekaartjes met een foto. Kies een kaartje met een leuk oldskool kader om je kaartje die sfeer 'van vroeger' mee te geven. Kaartjes met een foto van je kindje zijn uniek en helemaal persoonlijk!
  • Kaartjes met een achtergrond van hout of met een kurkachtige achtergrond. Superhip en hartstikke mooi!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: