Hippe-Geboortekaartjes > Romantische geboortekaartjes

Romantische geboortekaartjes

Oh, wat zijn ze leuk: alle romantische geboortekaartjes van hippe-geboortekaartjes.nl zijn op deze pagina verzameld. Je vindt hier veel romantische geboortekaartjes voor meisjes, maar ook voor jongens.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Lief
Klassiek
Silhouet

Vergelijkbare categorieën
Jongen
Meisje
Origineel

Romantische geboortekaartjes zijn hip

Oh wat houden wij van deze stijl: unieke prachtige geboortekaartjes in romantische stijl. Mooie kleuren, lieve patronen, sierlijke letters: je maakt je romantische geboortekaartje zo mooi als je zelf wilt. En natuurlijk mogen de romantische geboortekaartjes met hartjes niet ontbreken. Ontwerp dus zelf je lieve geboortekaartje en maak je kaartje zo origineel en persoonlijk als je zelf wilt. Je kunt elementjes toevoegen - hartjes op je kaartje zijn natuurlijk bij uitstek romantische plaatjes in je geboortekaartje. Maar ook een bepaald lettertype of de stijl van je eigen foto geven je geboortekaartje een romantische touch. 

Tips voor het organiseren van een mooie babyborrel

We zien het steeds meer gebeuren: aanstaande ouders kiezen ervoor om een kraamborrel te organiseren. Zo komt alle visite in een keer, hartstikke handig en gezellig! We zetten wat tips voor je op een rijtje:

  • Verstuur een speciaal kraamborrelkaartje. Dit kaartje (in de stijl van je geboortekaartje) kun je bijvoegen bij de geboortekaartjes van de mensen die je uit wilt nodigen
  • Vraag hulp van vrienden: extra hulp bij de koffie of de hapjes is hartstikke handig! Oh ja, en regel ook iemand die mooie foto's kan maken
  • Zorg voor fotootjes van je pasgeboren kindje, bijvoorbeeld door een diashow te beamen
  • Regel ook een apart gedeelte waar de kinderen van de visite kunnen spelen
  • Maak een leuk bedankje voor iedereen die weggaat

Meer tips vind je op Babyblog.nl: check het artikel 10 tips voor een geslaagd kraamfeest

Maar liefst 20+ envelopkleuren

Je kunt eenvoudig de ontwerpen van de geboortekaartjes aanpassen, zodat je kaartje precies wordt zoals jij wil. Heb je bijvoorbeeld toch liever een ander lettertype? Dit pas je eenvoudig aan. Bestel daarna een proefdrukje om een écht geboortekaartje thuisgestuurd te krijgen. Je ontvangt dan ook meteen een monstersetje met de 5 verschillende papiersoorten en maar liefst 20+ envelopkleuren. Speciaal voor romantische geboortekaartjes bieden we kraftenveloppen en gouden enveloppen aan.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: