home > Klassieke geboortekaartjes | Hippe-Geboortekaartjes

Klassieke geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een chique en stijlvol geboortekaartje voor jullie baby? Kies dan voor een tijdloos klassiek geboortekaartje. Ontwerp je eigen geboortekaartje door het design aan te passen en bestel een proefdruk!

Meer geboortekaartjes: Silhouet | Broertje | Zusje | Zelf geboortekaartjes maken

 
Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Liever je kaartje helemaal zelf ontwerpen?

Klassiek geboortekaartje

Wat blijven ze leuk hè, deze 'ouderwetse' geboortekaartjes. Je vindt hier een heleboel geboortekaartjes die het al jaren goed doen, juist omdat hun ontwerp zo tijdloos is. Maak je eigen unieke geboortekaartje door het ontwerp aan te passen - kies een ander lettertype en pas bijvoorbeeld de tekst aan. Sierlijke letters doen het prachtig op een klassiek geboortekaartje.

Geboortekaartje met strikje

Klassieke geboortekaartjes: dat zijn vaak geboortekaartjes met voetjes, of geboortekaartjes met strikjes, of met beschuit met muisjes. De ontwerpen zijn tijdloos en deze geboortekaartjes vind je daarom ongetwijfeld over een aantal jaar nog steeds mooi. Op deze pagina vind je een heleboel klassieke geboortekaartjes in allerlei varianten. Kies het mooiste kaartje en bestel voor maar €1 een proefdruk. Je kunt dan zelf uitkiezen welke papiersoort je favoriet is. Onze tip: ga voor oud-Hollands papier of juist voor een parelmoer variant. Dit levert prachtige kaartjes op!

Enveloppen vooraf bestellen

Je wist het misschien al, maar bij ons kun je je enveloppen vooraf bestellen. Zo kun je al in je verlof de adressen op de enveloppen schrijven, en ze bijvoorbeeld versieren door klassieke elementen als strikjes toe te voegen. Zo maak je van je geboortekaartje echt een kadootje op de deurmat van je vrienden en familieleden. We hebben witte enveloppen, die perfect passen bij klassieke geboortekaartjes, maar natuurlijk kun je ook voor een andere kleur gaan, zoals blauw, roze, of kraft. Een originele envelop die we aanbieden is de transparante envelop, die je heel leuk kunt vullen met confetti.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: