Hippe-Geboortekaartjes > Enveloppen vooraf bestellen - hoe werkt dat

Enveloppen vooraf bestellen - hoe werkt dat?

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 20+ kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van je geboortekaartje. De enveloppe is altijd iets groter dan het geboortekaartje. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Alleen parelmoer, goud en zilver zijn € 0,35 per stuk. Je kunt enveloppen (eventueel vooraf) bestellen in onderstaande kleuren. Je kunt er ook voor kiezen dat Hippe-Geboortekaartjes de kaartjes voor je verstuurt. Meer informatie over deze rechtstreekse verzendservice vind je hier.

Wit
Crème
Lichtgrijs
Oranje
Peach
Koraalrood
Lichtroze
Knalroze
Lichtblauw
Koningsblauw
Donkerblauw
Olijfgroen
Mintgroen
Appeltjesgroen
Kraft
Paars
Lavendel
Parelmoer
Goud
Zilver
Transparant

 

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. Bestel je enveloppen vooraf, dan heb je ze alvast in huis en kan je rustig de adressen er op schrijven. Zo ligt alles klaar op het moment dat je kindje geboren wordt. Wel zo makkelijk en een rustgevende gedachte.  Ben je op zoek naar postzegels voor jullie enveloppen? Kijk dan  hier voor de laatste tarieven en bestelpunten

Sluitzegels

Je geboortekaartjes verstuur je feestelijk met een bijpassende sluitzegel! Kies uit meer dan 50 leuke ontwerpen. Zo vind je altijd wel een sluitzegel die bij jullie kaartje past.

Maak je enveloppen persoonlijk!

Fleur de enveloppen van jullie geboortekaartjes op door schattige extra’s toe te voegen, zoals een labeltje, lintjes of een stoer touwtje. Schrijf de adressen er met de hand op in sierlijke letters en maak het geheel helemaal af met hippe stempels of washitape. Meer inspiratie en leuke tips voor het versieren van enveloppen vind je in dit artikel

Adresstickers

Ben je op zoek naar adresstickers voor de enveloppen? Wij kunnen dit voor je maken! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Rechtstreekse verzending

Voor directe verzending van de geboortekaartjes naar je familie en vrienden rekenen wij € 1,25 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit € 1,82. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er van ons gratis bij!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: