Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met hout

Geboortekaartjes met steigerhout

Ben jij ook zo gek op geboortekaartjes met een hout-look? Vind hier jouw geboortekaartje met stoer steigerhout of met lieve elementen zoals houten hartjes en labels.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Stoer | Karton-look | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Geboortekaartjes met houten achtergrond

We merken dat ze hartstikke populair zijn: de geboortekaartjes met een achtergrond van sloophout. Je hebt ze in verschillende stijlen: vintage kaartjes met hout of stoere kaartjes met een houtpatroon als achtergrond. Liever een schattig geboortekaartje? Combineer dan stoer hout met zachte pastelkleuren, een schattig uiltje of een mooie boom. Je kunt zelf het kaartje helemaal naar je zin maken door plaatjes toe te voegen of de kleur te veranderen. Maak een uniek geboortekaartjes door een eigen foto toe te voegen. Zo kun je meteen je newborn showen aan al je familie en vrienden. De leukste geboortekaartjes met hout voor jongens en meisjes vind je op hippe-geboortekaartjes.nl

Handige tips voor het versturen van je geboortekaartje met hout

  • Bedenk tijdig aan wie je allemaal je kaartje wil versturen

Het blijft een lastige: aan wie verstuur je allemaal een geboortekaartje? Laten we voorop stellen: niemand vindt het vervelend om een geboortekaartje te ontvangen :) Schrappen hoeft dus niet zo rigoureus als bijvoorbeeld bij een gastenlijst voor een trouwerij. Maar voorop blijft staan: het is jouw beslissing. Een tip: deel de lijst op in groepen. Bedenk eerst welke familieleden je een kaartje wilt sturen, schrijf daarna al je vrienden op, daarna je kennissen en collega's en als laatst de groep overig (denk aan buren, de verloskundige en je sportclub)

  • Maak van tevoren een adressenlijst

Dit is echt zo'n klusje dat je lang van tevoren kunt doen: een adressenlijst maken. Maar onderschat niet hoeveel tijd het kost. Dus app of mail je vrienden en familieleden op tijd om hun huisadres. Verzamel de adressen in een overzichtelijk exceldocument.

Meer tips vind je in het artikel 10 tips voor het versturen van je geboortekaartje op Babyblog.nl

Bestel een 1e echte proefdruk voor maar €1

Wist je dat je jouw geboortekaartje helemaal kunt aanpassen aan je smaak? Dit kan door bijvoorbeeld kleuren te veranderen en jouw favoriete lettertype te kiezen. Als je je geboortekaartje ontworpen hebt, kun je een proefdrukje bestellen. Je krijgt dan jouw geboortekaartje thuisgestuurd, samen met voorbeelden van onze 5 papiersoorten en maar liefst 20+ envelopkleuren! Daarna kun je de bestelling doen en jouw mooie kaartje versturen aan je familie en vrienden. Plaats je een bestelling bij ons? Dan is de verzending helemaal gratis! 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: