Hippe-Geboortekaartjes > Prijslijst van Hippe Geboortekaartjes

Prijzen en informatie

Direct weten waar je aan toe bent? Bereken hier dan de actuele prijs van je kaartjes en/of enveloppen:

Papiersoorten | Enveloppen | Proefdruk | (Directe) Verzending

Hoofd categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

Bij Hippe Geboortekaartjes houden wij niet van onverwachte kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. De verzendkosten zijn altijd gratis. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan!

Wist je ook dat Hippe Geboortekaartjes stapelkorting heeft?
Hoe meer kaartjes je besteld, hoe goedkoper elk uniek kaartje! Voor de stapelkorting hanteren wij de volgende staffels: 1 kaartje, 2 - 9 kaartjes, 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator jouw prijs.

Proefdruk: Bestel je 1e proefdruk voor maar €1

Bij Hippe Geboortekaartjes krijg je de eerste proefdruk voor maar € 1,00! Daarbij krijg je ook nog een prachtig pakket met alle papierkeuzes, envelopkleuren en leuke extra’s.

Prijzen enveloppen

Kleur envelop Formaat Per stuk
Witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,25 p/st
Gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,25 p/st
Parelmoer, Goud en Zilver Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,35 p/st

 

Bestel hier je enveloppen

Papiertoeslag: voor Parelmoer en Oud-Hollands

Onze luxe papiersoorten Parelmoer en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een kraamborrelkaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken hier jouw totale kosten.

Verzending

Voor verzending van de geboortekaartjes naar een adres in Nederland of België rekenen wij geen verzendkosten.

Verzending buiten Nederland en België heeft een toeslag van €3,50. Helaas kunnen wij geen orders verzenden naar Noorwegen of Zwitserland. 

Sluitzegels

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks. De verzending van je bestelling is gratis!

Rechtstreekse verzending

Voor directe verzending van de geboortekaartjes naar je familie en vrienden rekenen wij € 1,25 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit € 1,82. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er van ons gratis bij!


Antwoorden op veelgestelde vragen over onze prijzen

 • - Wat kosten geboortekaartjes?
  Met de prijscalculator bereken je eenvoudig de kaartprijs. Dit is inclusief BTW, drukkosten en verzendkosten. Je betaald dus nooit onverwachts meer!
 •  
 • - Hoeveel kost een proefdruk?
  De eerste proefdruk bestel je voor maar €1,-. Je krijgt daarbij een leuk proefpakket met een handige papierwaaier en alle envelopkleuren toegestuurd. Ook voor een proefdruk betaal je geen verzendkosten.
 •  
 • - Wat zijn de drukkosten van geboortekaartjes?
  Geen. Wij berekenen geen extra drukkosten - de prijzen die je hier op de prijzenpagina ziet, zijn inclusief drukkosten. Bij Hippe Geboortekaartjes sta je nooit voor onverwachte kosten.
 •  
 • - Wat zijn de verzendkosten van geboortekaartjes?
  De verzendkosten zijn gratis. Je kunt ook gebruik maken van onze verzendservice. Voor slechts €1,25 extra per kaartje worden de geboortekaartjes direct op de mat bezorgd bij familie en vrienden. De leuke geboortezegel met ooievaar krijg je er van ons gratis bij.
 •  
 • - Geboortekaartjes met kortingscode - hebben jullie die?
  In onze prijzen hanteren wij een standaard stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe lager de prijs per uniek kaartje. Ook kun je voor maar €1 een proefdrukje bestellen - waarna je een mooi pakketje thuis gestuurd krijgt.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: