Hippe-Geboortekaartjes > Langwerpige geboortekaartjes | Hippe-Geboortekaartjes

Langwerpige geboortekaartjes

Helemaal van nu: langwerpige geboortekaartjes. Hier vind je de hipste ontwerpen voor lange staande kaartjes, voor jongens en meisjes. Wil je liever zelf een rechthoekig geboortekaartje maken? Dat kan hier!

Meer: Alle geboortekaartjes > | DIY | Vintage | Silhouet | Rechtstreeks verzenden

 
Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Goud
Silhouet

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Origineel

Langwerpige geboortekaartjes

Originele langwerpige geboortekaartjes zijn helemaal hip nu! Steeds meer mensen bestellen dit mooie enkele formaat. Hier vind je de leukste ontwerpen voor staande geboortekaartjes.

Rechthoekige geboortekaartjes met bijpassende enveloppen

Bij onze mooie geboortekaartjes vind je natuurlijk ook passende enveloppen. Verstuur je zo'n hip formaat, dan wil je dat natuurlijk op een toffe manier doen. We zetten wat leuke tips voor je op een rijtje:

- Bedenk of je het leuk vindt om de enveloppen te versieren. Dit kan op verschillende manieren: je kunt bijvoorbeeld de enveloppen dichtplakken met zo'n hippe sluitzegel, of confetti toevoegen.

- Wil je confetti toevoegen, kies dan voor een transparante envelop. Dat ziet er toch te gek uit?!

- Bestel je enveloppen alvast vooraf, dan heb je tijd genoeg om de adressen op de kaartjes te schrijven. Misschien vind je het wel leuk om dit in handlettering te doen. En wie weet wil je de enveloppen nog wel versieren met stempels of washi tape? We bieden ook kraftenveloppen aan, die passen ook supermooi bij langwerpige geboortekaartjes!

Vergeet niet een proefdrukje te versturen

Heb je hét perfecte kaartje in langwerpig ontwerp gevonden? Bestel dan ook eventjes een proefdrukje! Zo kun je zien hoe het kaartje, de gekozen papiersoort en de envelop er in het echt uitzien. Je krijgt de proefdruk toegestuurd in een heel leuk verrassingspakket. We sturen dan ook meteen voorbeelden van de verschillende papiersoorten die we aanbieden mee, en een monstersetje met al onze envelopkleuren. 

Oh ja, als je wilt kun je ook zelf een rechthoekig geboortekaartje maken! Dan kun je helemaal je eigen ontwerp toepassen en creëer je het geboortekaartje van je dromen :)

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: