Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje Goud| Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartje goud

Goud of glitter op een geboortekaartje is helemaal hip. Bestel een proefdrukje voor maar €1 om te zien hoe het er in het echt uitziet! Tip: deze kaartjes komen het mooist uit op parelmoer papier. Wist je trouwens dat het goud op deze kaartjes geen folie is maar een gedrukte kleur?

Meer: Confetti | Zusje | Dieren | Meer stijlen > | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Romantisch
Neon
Klassiek

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Origineel

Shiny: goud of glitter op je geboortekaartje!

Hippe geboortekaartjes met gouden details, die vind je volop op deze pagina! Onze designers ontwierpen de mooiste geboortekaartjes met goudkleur en glitter. Je vindt hier geboortekaartjes met een ananas, met gouden hartjes en sterren of een wolkje van goud. We hebben zelfs een geboortekaartje dat compleet van goud is... Tenminste, het kaartje is volledig goudkleurig.

Tips: maak je geboortekaartjes helemaal af

Enveloppen versieren
Superleuk: de gouden elementen uit je geboortekaartje terug laten komen op je envelop. Deze kun je versieren met stickers, een sluitzegel of bijvoorbeeld beschrijven met een goudkleurige fineliner. En wat vind je van het idee van goudkleurige confetti, en dat in een hippe transparante envelop? Had je al gezien dat we goudkleurige enveloppen aanbieden?

Enveloppen vooraf bestellen
Het beschrijven van je envelop met een goudkleurige fineliner kost natuurlijk wel wat tijd. Maar gelukkig kun je je enveloppen al vooraf bestellen. Zo kun je in je kraamtijd alvast aan de slag om echte kadootjes van de enveloppen te maken. Google eens op 'handlettering' voor tips om de mooiste letters te schrijven. En wat dacht je van een getekend kader rondom het adres?

Kies de juiste papiersoort
Bij geboortekaartjes met gouden elementen raden wij als papiersoort 'parelmoer' aan. Hier zit namelijk een soort glans in, wat er voor zorgt dat het goud en de glitter helemaal tot hun recht komen. Maar houd je meer van bijvoorbeeld de papiersoort oud-Hollands, dan kun je daar natuurlijk ook voor gaan. Bestel sowieso eventjes een proefdrukje van tevoren, dan zie je hoe mooi je geboortekaartje er in het echt uitziet!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: