Hippe-Geboortekaartjes > Foliekaartjes: hoe werkt het?

Foliekaartjes: hoe werkt het?

 

We zijn er trots op dat we als een van de eersten in Nederland een collectie geboortekaartjes met folie aanbieden, met kaartjes die jullie zelf kunnen bewerken! Ook uniek: bij ons ontvang je voor €2,50 een échte, gepersonaliseerde 1e proefdruk van je foliekaartje, in een mooi verrassingspakket.

Hoe werkt het?

Momenteel bieden we alleen geboortekaartjes met folie aan uit onze speciale foliecollectie. Bij al deze kaartjes kun je zelf de naam wijzigen en kiezen voor welke soort folie je wilt gaan: goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Je kunt in de editor namelijk eenvoudig de door ons voorgeselecteerde foliesoort wijzigen. Ook kun je elementjes uit de clip-art toevoegen. Let op: deze kunnen (nog) niet in folie gedrukt worden. Ook kaartjes die elders op de site staan, kunnen nog niet met folie gedrukt worden.

Levertijd en minimum oplage

Al onze kaartjes worden gedrukt op de mooie papiersoort coated karton. Vanwege het speciale, kostbare drukproces hebben we een minimum oplage van 20 kaartjes ingesteld. Uiteraard kun je natuurlijk wel een proefdrukje van je foliekaartje bestellen. Voor het eerste proefdrukje betaal je €2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs. De levertijd van de kaartjes is als volgt: kaartjes die voor 18.00 uur worden besteld, dragen we binnen 2 werkdagen over aan de post. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Pakketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd.

Prijzen van de goudfolie-kaartjes

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken. Bij Hippe-Geboortekaartjes is de verzending altijd gratis!

Tip: combineer met onze gouden extra's

Zoals je misschien wel gezien hebt, bieden we een aantal leuke extra's aan die je goudfolie kaartje nóg mooier maken! Zo hebben we speciale luxe enveloppen met gouden inlay, (kraft)labels met tekst in goudfolie en sluitzegels van goudfolie. Supermooi om te combineren!

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag en maken graag samen met jou het mooiste foliekaartje!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: