Hippe-Geboortekaartjes > Foliekaartjes: hoe werkt het?

Foliekaartjes: hoe werkt het?

We zijn er trots op dat we als een van de eersten in Nederland een collectie geboortekaartjes met folie aanbieden, met kaartjes die jullie zelf kunnen bewerken! Ook uniek: bij ons ontvang je voor €2,50 een échte, gepersonaliseerde 1e proefdruk van je foliekaartje, in een mooi verrassingspakket.

Hoe werkt het?

Momenteel bieden we alleen geboortekaartjes met folie aan uit onze speciale foliecollectie. Bij al deze kaartjes kun je zelf de naam wijzigen en kiezen voor welke soort folie je wilt gaan: goudfolie, zilverfolie, koperfolie, roségoudfolie of zwart folie. Je kunt in de editor namelijk eenvoudig de door ons voorgeselecteerde foliesoort wijzigen. Ook kun je elementjes uit de clip-art toevoegen. Let op: deze kunnen (nog) niet in folie gedrukt worden. Wist je dat het wel mogelijk is om op elk kaartje van onze site naar keus de naam van je kindje en de datum in folie te laten drukken?

Papiersoorten en minimum oplage

Bij onze foliekaarten kun je kiezen tussen de mooie papiersoorten coated karton en linnen. Let op: voor kaartjes met donkere kleurvlakken raden we linnen af. 

Voor foliekaarten hebben we een minimum oplage van 5 kaartjes ingesteld. Uiteraard kun je wel een proefdrukje van je foliekaartje bestellen. Voor het eerste proefdrukje betaal je €2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs.

Levertijden

Proefdruk met folie besteld voor 18.00 uur is binnen 3-5 werkdagen in huis. Naar België kan dit tot 7 werkdagen duren. De proefdrukbestelling wordt verzonden met briefpost: bezorging op dinsdag t/m zaterdag. Eindbestellingen met folie die geplaatst zijn voor 18.00 uur zijn binnen 3-5 werkdagen in huis. Zowel in Nederland als België. Je ontvangt hierbij ook een track en trace.

Prijzen van de goudfolie-kaartjes

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken. 

Do's en don'ts

Omdat foliedruk een bijzonder ingewikkeld proces is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Mocht je hier vragen over hebben of advies over willen, dan staan we iedere werkdag van 9.00 -21.00 uur voor je klaar! Een paar do's en don'ts:

- Wil je voor de papiersoort linnen gaan, dan raden we sterk af om donkere kleurvlakken op je kaartje te drukken.

- We adviseren altijd een proefdrukje van je kaartje naar keuze te bestellen.

- Het lettertype ITC Avant Garde raden we sterk af voor foliekaarten, in verband met de dunne lijnen van het lettertype.

- Wist je dat op élk kaartje dat we aanbieden, de naam van je kindje in goudfolie gedrukt kan worden? Overige elementen zijn bij onze reguliere kaartjes niet altijd mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tip: combineer met onze gouden extra's

Zoals je misschien wel gezien hebt, bieden we een aantal leuke extra's aan die je goudfolie kaartje nóg mooier maken! Zo hebben we speciale luxe enveloppen met gouden inlay, (kraft)labels met tekst in goudfolie en sluitzegels van goudfolie. Supermooi om te combineren!

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag en maken graag samen met jou het mooiste foliekaartje!