Hippe-Geboortekaartjes > Foliekaartjes: hoe werkt het?

Foliekaartjes: hoe werkt het?

 

We zijn er trots op dat we als een van de eersten in Nederland een collectie geboortekaartjes met folie aanbieden, met kaartjes die jullie zelf kunnen bewerken! Ook uniek: bij ons ontvang je voor €2,50 een échte, gepersonaliseerde 1e proefdruk van je foliekaartje, in een mooi verrassingspakket.

Hoe werkt het?

Momenteel bieden we alleen geboortekaartjes met folie aan uit onze speciale foliecollectie. Bij al deze kaartjes kun je zelf de naam wijzigen en kiezen voor welke soort folie je wilt gaan: goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Je kunt in de editor namelijk eenvoudig de door ons voorgeselecteerde foliesoort wijzigen. Ook kun je elementjes uit de clip-art toevoegen. Let op: deze kunnen (nog) niet in folie gedrukt worden. Ook kaartjes die elders op de site staan, kunnen nog niet met folie gedrukt worden. Wat wel mogelijk is: op elk kaartje naar keus kun je de naam van je kindje en de datum in folie laten drukken. Neem hiervoor contact met ons op.

Papiersoorten en minimum oplage

Bij onze foliekaarten kun je kiezen tussen de mooie papiersoorten coated karton en linnen. Let op: voor kaartjes met donkere kleurvlakken raden we linnen af. 

Vanwege het speciale, kostbare drukproces hebben we voor foliekaarten een minimum oplage van 20 kaartjes ingesteld. Uiteraard kun je wel een proefdrukje van je foliekaartje bestellen. Voor het eerste proefdrukje betaal je €2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs.

Productietijden

Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit zijn de productietijden:

Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden.

Op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur besteld, maandag gedrukt en verzonden.

Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post.

Levertijden

Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Pakketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Je ontvangt hierbij ook een track en trace.

Prijzen van de goudfolie-kaartjes

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken. Bij Hippe-Geboortekaartjes is de verzending altijd gratis!

Do's en don'ts

Omdat foliedruk een bijzonder ingewikkeld proces is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Mocht je hier vragen over hebben of advies over willen, dan staan we iedere werkdag van 9.00 -21.00 uur voor je klaar! Een paar do's en don'ts:

- Wil je voor de papiersoort linnen gaan, dan raden we sterk af om donkere kleurvlakken op je kaartje te drukken.

- We adviseren altijd een proefdrukje van je kaartje naar keuze te bestellen.

- Het lettertype ITC Avant Garde raden we sterk af voor foliekaarten, in verband met de dunne lijnen van het lettertype.

- Onze verzendservice is momenteel helaas nog niet mogelijk voor foliekaarten.

- Wist je dat op élk kaartje dat we aanbieden, de naam van je kindje in goudfolie gedrukt kan worden? Overige elementen zijn bij onze reguliere kaartjes niet altijd mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tip: combineer met onze gouden extra's

Zoals je misschien wel gezien hebt, bieden we een aantal leuke extra's aan die je goudfolie kaartje nóg mooier maken! Zo hebben we speciale luxe enveloppen met gouden inlay, (kraft)labels met tekst in goudfolie en sluitzegels van goudfolie. Supermooi om te combineren!

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag en maken graag samen met jou het mooiste foliekaartje!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: