Bij Hippe-Geboortekaartjes vind je de meest prachtige foliekaarten. Maar wat is foliedruk precies, wat zijn de prijzen en waar moet je rekening mee houden? Lees alle informatie hier of ga terug naar ...alle foliekaartjes.

Informatie

Foliedruk is een laagje folie dat op de kaart gedrukt kan worden. Dit is mooi voor bijvoorbeeld de naam of bepaalde accenten op de kaart. Het maakt het kaartje extra bijzonder en voelt luxe aan.
Foliedruk is er in vijf kleuren: goudfolie, zilverfolie, koperfolie, roségoudfolie en zwartfolie. Je kunt eenvoudig zelf de foliekleur aanpassen in onze online opmaaktool. Let op: je kan maar één foliekleur op het kaartje laten drukken. 
In onze opmaaktool kan je zelf eenvoudig folie toevoegen. Neem bij vragen even contact met ons op.
Bij onze foliekaarten kun je kiezen tussen de mooie papiersoorten coated karton, soft touch en linnen.
Foliekaarten hebben een minimum oplage van 5 kaartjes.

Prijzen

Wil je het prachtige effect van folie in het echt zien? Bestel dan een proefdrukje van je foliekaartje! Voor het eerste proefdrukje betaal je maar 2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs.
Voor het eerste proefdrukje betaal je maar 2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs. Bij de eerste proefdruk ontvang je gratis een verrassingspakketje met de envelopkleuren, papiersoorten, een minimagazine en nog meer leuks!
Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Er zit ook verschil in enkel- of dubbelzijdig folie. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken. 

Levertijd

Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit zijn de productietijden: Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden. Op vrijdag voor 18:00 uur besteld, maandag gedrukt en verzonden. In het weekend besteld, dinsdag gedrukt en verzonden. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Proefdrukken worden met brievenbuspakketpost bezorgd, eindbestellingen met de pakketpost. Pakketten worden doorgaans binnen 1-2 dag(en) nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Je ontvangt in beide gevallen een track en trace-code.
Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit zijn de productietijden: Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden. Op vrijdag voor 18:00 uur besteld, maandag gedrukt en verzonden. In het weekend besteld, dinsdag gedrukt en verzonden. Dit wordt door ons overgedragen aan PostNL en vervolgens bezorgd door DHL. Je ontvangt een track en trace-code, en jouw pakketje wordt binnen 1-3 dagen bezorgd.

Ontwerpen

Jaaa, op deze pagina kies je een formaat en kun je zelf aan de slag! Je kunt kiezen voor een kaartje met dubbelzijdige of enkelzijdige foliedruk.
Omdat foliedruk een bijzonder ingewikkeld proces is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Mocht je hier vragen over hebben of advies over willen, dan staan we iedere werkdag van 9.00 -21.00 uur voor je klaar! Een paar do's en don'ts:
- Wil je voor de papiersoort linnen gaan, dan raden we sterk af om donkere kleurvlakken op je kaartje te drukken.
- We adviseren altijd een proefdrukje van je kaartje naar keuze te bestellen.
- Het lettertype ITC Avant Garde raden we sterk af voor foliekaarten, in verband met de dunne lijnen van het lettertype.
Zoals je misschien wel gezien hebt, bieden we een aantal leuke extra's aan die je goudfolie kaartje nóg mooier maken! Zo hebben we speciale luxe enveloppen met gouden inlay, (kraft)labels met tekst in goudfolie en sluitzegels met foliedruk. Supermooi om te combineren!
Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op! Onze klantenservice staat op werkdagen van 09:00 uur tot 21:00 uur voor je klaar. We helpen je graag en maken graag samen met jou het mooiste foliekaartje!