Hippe-Geboortekaartjes > Drieluik geboortekaartjes

Drieluik-geboortekaartjes

Drieluikgeboortekaartjes zijn origineel en uniek in hun soort. Bekijk hieronder de complete collectie en vraag vandaag nog een proefdruk aan.

Meer: Alle geboortekaartjes | Jongen | Meisje | Zelf maken | Tweeling | Rechtstreekse verzending

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Geboortekaartjes drieluik

Vind je vierkante, staande, liggende of langwerpige geboortekaartjes saai en ben je op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Wat dacht je van een drieluik geboortekaartje? Vanwege zijn unieke formaat en ontwerp valt een drieluik geboortekaartje meteen op tussen alle andere geboortekaartjes!

Drieluik geboortekaartjes met eigen ontwerp

Wil je je eigen drieluik geboortekaartje ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook. Selecteer hiervoor de blanco kaart in het overzicht of ga naar onze zelfmaken-pagina. Ontwerp vervolgens je kaartje met behulp van onze editor. Heb je vragen over het ontwerpen van jullie kaartje? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Drieluik kaart maken

Een drieluikkaart maken is met behulp van onze editor eenvoudig. Vervang de voorbeeldnaam, fictieve geboortedatum en overige gegevens, pas eventueel de kleuren van de lettertypes, de lettertypes zelf en de grootte van het lettertype aan om er een originele drieluik kaart te maken.

Drieluik geboortekaartje frankeren

Een drieluik geboortekaartje van 13 x 39 cm weegt inclusief envelop en postzegel ongeveer 23 gram (afhankelijk van de luchtvochtigheid). PostNL vereist voor poststukken tussen de 20 en 50 gram frankering met 'postzegel Nederland 2'. Houd hier dus rekening mee, zo voorkom je onverwachte verrassingen.

Hulp nodig met ontwerpen

Mocht je er niet helemaal uitkomen bij het maken van je geboortekaartje of heb je een andere specifieke vraag? Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 085-7430752 en kunnen wij je in de meeste gevallen direct helpen. Uiteraard kan je ons ook altijd mailen via info@hippe-geboortekaartjes.nl. Wij proberen binnen 24 uur antwoord te geven op je mail.

Directe verzending

Na de geboorte van jullie kindje wil je waarschijnlijk niets liever dan de hele dag met je kindje knuffelen of slapen. Enveloppen schrijven en geboortekaartjes verzenden kan dan een hele klus lijken. Speciaal om jullie te ontlasten hebben wij een verzendservice. Als je ons een excelbestand aanlevert met adressen (deze kan je tijdens je zwangerschap al maken) en na je bevalling bij ons de kaartjes bestelt, doen wij de complete verzending voor je!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: