Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje kraft voor jongens | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor jongens met kraft of karton

Wat leuk zijn ze, deze geboortekaartjes met kraft voor jongens! Je vindt hier allerlei stijlen - van vintage geboortekaartjes tot hippe mintgroene kaartjes met karton of juist stoere zwart-wit geboortekaartjes. Veel plezier met het maken van jouw unieke geboortekaartje!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hippe kraft-geboortekaartjes voor jongens

We verzamelden enorm veel leuke geboortekaartjes met karton in allerlei stijlen. Op deze pagina vind je ongetwijfeld een origineel geboortekaartje dat helemaal bij je past - en als je iets aan het kaartje wil veranderen, kun je dat helemaal zelf doen. Wil je bijvoorbeeld een zwart-wit geboortekaartje in plaats van mintgroen? Maak dan zelf je geboortekaartje in onze editor.

Tips voor hippe geboortekaartjes met karton

Deze stijl is helemaal hip: geboortekaartjes met kraft-elementen, zoals een achtergrond van kraftpapier of met een label van kraft. We hebben hier enkele tips om je geboortekaartje zo mooi mogelijk te maken.

+ Je hebt de keus uit verschillende papiersoorten. Voor kraft-geboortekaartjes raden wij als papiersoort oud-Hollands aan (dit is een papiersoort met structuur) of natuurkarton (dit is een gladde papiersoort die lijkt op printpapier, maar dan dikker).

+ Wist je dat we een heleboel verschillende soorten enveloppen aanbieden - waaronder kraft-enveloppen, enveloppen in felle kleuren en hippe transparante enveloppen voor je geboortekaartjes. Deze kun je vooraf al bestellen.

+ We hebben geboortekaartjes in verschillende formaten. Vooral staande geboortekaartjes zijn hip, maar ook vierkante geboortekaartjes zijn heel populair.

Originele geboortekaartjes met kraft

Helemaal hip: leuke geboortekaartjes met een achtergrond van kraft en sterren of juist met een grafisch patroon. Maar ook vintage geboortekaartjes met een silhouet of een ouderwetse illustratie doen het erg goed. De kraft-look zorgt voor een lief geboortekaartje, maar gecombineerd met bijvoorbeeld zwart-witte elementen kun je er een stoer geboortekaartje voor jongens van maken. Kies jouw favoriete design en maak er een origineel geboortekaartje van door bijvoorbeeld het lettertype aan te passen en een lieve foto op het geboortekaartje te plaatsen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: