Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje met label | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met label

Wil je een geboortekaartje met label? Bekijk dan eens deze superleuke ontwerpen in allerlei stijlen! Maak er helemaal je eigen unieke geboortekaartje van door het ontwerp zelf aan te passen en de naam van jouw kindje toe te voegen. Wil je een écht label aan je geboortekaartje, bekijk dan al onze DIY-labels!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Geboortekaartje - label

Een label van karton of stof op je geboortekaartje is helemaal hip. Op het label kun je de naam van je kindje noteren, of bijvoorbeeld de geboortedatum. Het lettertype kun je zelf aanpassen, je kunt gaan voor sierlijke handlettering of juist voor een typemachine-letter.

Tips voor geboortekaartjes met label van karton

De label-geboortekaartjes behoren tot onze bestsellers. Geen wonder, je vindt hier supertoffe originele geboortekaartjes in allerlei stijlen. Van vintage tot pastel, van geboortekaartjes met touwtje als illustratie tot jongens-geboortekaartje met foto. We geven je een paar tips om de mooiste geboortekaartjes te maken:

- Bestel van tevoren een proefdrukje. Dan krijg je namelijk een mooi pakketje thuis met daarin jouw echte geboortekaartje. Zo kun je zien hoe jouw gekozen papiersoort er in het echt uitziet. Ga je voor een geboortekaartje met label van karton, kies dan als papiersoort oud-Hollands, dan komt het labeltje het mooist uit.

- Bij zo'n uniek geboortekaartje past ook een mooie envelop. Bij een label-geboortekaartje past bijvoorbeeld een kraft-envelop, of zo'n superhippe transparante envelop. Meer informatie vind je op onze pagina over enveloppen

- Varieer ook eens met de kleur van het lettertype op het labeltje: vind je de letters het mooist in het wit, of komen ze in zwart beter uit? Je kunt hier mee spelen en op deze manier jouw eigen originele geboortekaartje maken.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: