Sierlijke geboortekaartjes voor een meisje

Krijg je een dochter? Gefeliciteerd! De kaartjes van Le Chic Cards hebben een rustige uitstraling met prachtig getekende details die de geboortekaartjes er extra chic uit laten zien. Voor schattige geboortekaartjes met lieve bloemetjes, hippe geboortekaartjes met watercolor en vrolijke geboortekaartjes met pastelkleuren zit je hier helemaal goed.

Leuk hè, om rond te snuffelen tussen deze toffe geboortekaartjes voor meisjes! Als je een geboortekaartje hebt gevonden dat jullie alletwee mooi lijkt, kun je het kaartje zelf bewerken. 

Willen jullie weten hoe het kaartje eruit komt te zien? Voor maar €1,- kun je een 1e proefdruk bestellen. Hierdoor kun je zien hoe het kaartje eruit komt te zien als het gedrukt is. Na de geboorte van je babymeisje hoeven jullie dan alleen nog maar de geboortedetails aan te passen en de geboortekaartjes te bestellen.

TIP: Willen jullie tijd besparen na de bevalling? Bestel dan de enveloppen alvast van tevoren. Je hebt dan nog ruim te tijd om de adressen erop te schrijven of adresstickers te plakken. We hebben enveloppen in allerlei verschillende kleuren, passend bij het door jullie uitgekozen geboortekaartje.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Zo Joann
Stijlvolle Geboortekaartjes

Vergelijkbare stijlen
Watercolour
Romantisch
Kraft en karton