Hippe en trendy geboortekaartjes van HIPidee zelf maken!

De geboortekaartjes van HIPidee zijn hip, eigentijds, mooi en helemaal van nu! Kies een hip geboortekaartje uit de categorieën voor jullie jongen, meisje of tweeling. Hebben jullie al een favoriet, maar wil je het kaartje in het echt zien en voelen? Bestel dan heel gemakkelijk een proefdruk, dan sturen wij gelijk alle papiersoorten en envelopkleuren naar je op. Dat maakt het bestellen van jullie kaartje nog leuker!

Is dit niet helemaal de stijl kaartjes die je zoekt? Kijk dan eens bij de andere hippe designers. Of zoek een trendy kaartje uit met hippe hartjesboom, een leuk uiltje of lief getekend hertje.

Maak je liever een persoonlijk kaartje met je eigen foto van jullie pasgeboren zoontje of dochter erin? Upload dan je foto bij een geboortekaartje uit de collectie foto-geboortekaartjes

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk geboortekaartje? Maak dan zelf jullie eigen geboortekaartje met de hulp van onze handige editor. In de clipart vind je vele leuke afbeeldingen en stijlelementjes, dit maakt het ontwerpen van jullie kaartje nog leuker!