Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met hartjes

Geboortekaartjes met hartjes

Hoera, je krijgt een kindje! Hier vind je al onze vrolijke, stoere, originele én vintage geboortekaartjes met hartjes. Hartstikke lieve geboortekaartjes voor jouw zoontje of dochtertje, die versierd zijn met kleine hartjes of één groot hart. Wist je trouwens dat we ook echte houten hartjes verkopen, om op je kaartje te plakken? Daarmee maak je je kaartje helemaal af!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Tips voor jouw hartjes-geboortekaartje

Wist je dat je je kaartje helemaal kunt aanpassen aan je smaak? Je kunt dus op allerlei manieren hartjes toevoegen aan je geboortekaartje: zo kun je een hartjespatroon toevoegen aan de achtergrond. Kies zelf de kleur van de harten en maak zo je kaartje hartstikke uniek en persoonlijk. Ga je voor een geboortekaartje met een eigen foto van je kindje? Voeg dan bijvoorbeeld een hartje als versiering toe; over de foto heen. Subtiel, maar hartstikke mooi! Je kunt ook aan de binnenkant van je kaartje hartjes plaatsen, door deze toe te voegen en zelf de grootte en de plaats van het hart te kiezen.

Idee voor het versturen van je geboortekaartje

Heb je hier al aan gedacht:

Bestel 10% extra geboortekaartjes

Echt, je kunt er de klok op gelijk zetten: heb je precies uitgerekend hoeveel mensen je een geboortekaartje wilt versturen en heb je net je bestelling gedaan, dan bedenk je nog een paar mensen die je ook een kaartje wil sturen. Of: je hebt je kaartjes binnen en de kat weet er een paar te grijpen. Balen, want dan moet je weer helemaal opnieuw een bestelling doen. Daarom een slimme tip: bestel altijd 10% meer geboortekaartjes. Het is toch helemaal niet erg om er eventueel wat over te hebben? Die kun je mooi aan de muur van de babykamer hangen of in het plakboek stoppen.

Mooie geboortekaartjes met hartje

Kies jouw favoriet uit en pas 'm aan zoals jij wilt. Wil je bijvoorbeeld een foto toevoegen, dan kan dat eenvoudig! Als je kaartje klaar is, bestel je een proefdruk, om te zien hoe leuk je geboortekaartje in het echt is. Je ontvangt dan ook meteen een leuk pakketje met de vijf papiersoorten en maar liefst 20+ envelopkleuren. Veel plezier!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: