home > Compassion - Geboortekaartjes voor het goede doel

Geboortekaartjes voor het goede doel: Compassion

Hier vind je onze gave collectie voor kindontwikkelingsorganisatie Compassion, ontworpen door designer Joanneke van Zo-Joann. Voor ieder verkocht geboortekaartje uit deze bijzondere collectie gaat er een bijdrage naar het goede doel Compassion, dit is 35 cent per dubbele kaart en 25 cent per enkele kaart!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Deze trendy geboortekaartjes zijn ontworpen door Joanneke van Joann fotografie en ontwerp. Joanneke is een enthousiaste designer die haar eigen 'fee' aan Compassion geeft: hierdoor gaat er nog meer naar het goede doel! Compassion is een kindontwikkelingsorganisatie die werkzaam is in 26 ontwikkelingslanden. Bij Compassion geloven we dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is.

De opbrengsten van de Compassion collectie zullen naar het Child Survival Program gaan. Baby’s die problemen hebben tijdens de zwangerschap dreigen meteen al een achterstand op te lopen. Dat kan uitwerken op een minder goede ontwikkeling van de baby. Het Moeder en Baby-programma van Compassion helpt kwetsbare moeders en baby’s met een goede start. In dit project krijgen moeders en baby’s hulp vanaf de laatste drie maanden van de zwangerschap tot en met het eerste levensjaar van het kind. Compassion helpt kinderen te overleven en zich gezond te ontwikkelen. De moeders krijgen hulp bij de bevalling en les op het gebied van gezondheid, hygiëne en voeding. www.compassion.nl

Houd je van deze stijl, maar heb je geen passend geboortekaartje kunnen vinden in deze collectie? Kijk dan eens bij Joanneke's nieuwe collectie Zo Joann, voor hippe geboortekaartjes met vrolijke confetti in trendy kleuren zoals mintgroen of pastelroze.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: