Hippe-Geboortekaartjes > Compassion - Geboortekaartjes voor het goede doel

Geboortekaartjes voor het goede doel: Compassion

De meest kwetsbare en kritieke fase van een kind is tot zijn of haar vijfde levensjaar. Elke dag overlijden er duizenden kinderen onder de vijf jaar, waarvan de meesten aan ziekten die gemakkelijk te voorkomen zijn. Compassion vecht tegen het hoge sterftecijfer van moeders en jonge kinderen die overlijden aan de gevolgen van armoede. Help jij mee?

Compassion for baby's

Compassion wil een wereld waarin elke moeder en baby een kans heeft op een goed leven. Met het bestellen van jouw favoriete geboortekaartje, kan jij Compassion helpen! Voor €0,10 per kaartje help jij baby's bij een goede start. En wij verdubbelen het bedrag!

 

Wat doet Compassion?

 

De baby’s uit het Moeder en Baby-programma worden opgenomen in het Compassion-sponsorprogramma. Dankzij jouw donatie kunnen we deze moeders en baby’s helpen met een gezonde start. Ze krijgen toegang tot een verloskundige en gezondheidszorg. Daarnaast krijgen zij extra eten en voedingssupplementen. Binnen het project wordt ook een opvoedcursus aangeboden aan de jonge ouders.

 

Veel van de moeders die meedraaien in een project voor Moeders en Baby’s hebben geen sociaal netwerk waar zij op terug kunnen vallen. Compassion zorgt ervoor dat zij liefdevol worden opgevangen door de lokale kerkgemeenschap. Daarna kunnen de moeders met een gerust hart hun kind grootbrengen met de basiszorg en liefde vanuit de gemeenschap en Compassion. Dankzij jouw donatie kunnen we deze moeders en baby’s helpen.

Meer informatie over de Compassion vind je op https://www.compassion.nl/.