Hippe-Geboortekaartjes > Moderne geboortekaartjes

Moderne geboortekaartjes

Op zoek naar een echte hippe geboortekaart? Hier vind je onze mooiste moderne geboortekaartjes. Kies bijvoorbeeld een 'clean' geboortekaartje met veel wit, of ga voor de hippe trend geometrisch. Natuurlijk hebben we ook strakke geboortekaartjes met ruimte voor eigen foto. Kies een tof kaartje uit, pas hem aan naar je eigen wensen en bestel een 1e proefdruk voor maar 1 euro! Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Rustig geboortekaartje

Op deze pagina vind je de allerhipste geboortekaartjes. Helemaal van nu zijn de witte staande geboortekaartjes met een klein element voorop. Ook vind je hier veel Scandinavische kaartjes met driehoekjes en andere geometrische vormen. En natuurlijk mogen geboortekaartjes in pasteltinten niet ontbreken. Een foto van je kind op het moderne kaartje maakt je geboortekaartje helemaal af.

Houd je van deze stijl? Kijk dan ook eens in de categorie typografie. Hier vind je nog meer hippe geboortekaartjes. Deze kaartjes maak je zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt, door allerlei elementen aan de kaart aan te passen. En... je kunt zelf je geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen en verfijnen in onze ontwerpmodule. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacten!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: