Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met typografie

Geboortekaartjes met typografie

Wil je voor jullie kindje het allerhipste geboortekaartje? Hier vind je prachtige en stijlvolle geboortekaartjes met typografie! Kies een ontwerp uit dat bij je past en maak de typografie nog mooier door jouw tekst toe te voegen.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Retro | Vintage | Romantisch | Rechtstreeks verzenden

 
Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Hoe typografie geboortekaartjes maken?

Ze zien er zo gaaf uit, die typografische geboortekaartjes. Maar misschien vind je het wat lastig om te kiezen welk kaartje je wilt, of wil je er graag zelf eentje ontwerpen en ben je op zoek naar tips. Lees dan verder!

5 tips voor een typografisch geboortekaartje

1. Pas een bestaand design aan

Kies een bestaande design op deze pagina en pas het aan naar je smaak. Houd hierbij rekening met de naam van je kindje - op sommige kaartjes staat een korte naam mooier, andere typografie kaartjes zijn weer beter geschikt voor een langere naam

2. Ontwerp samen met ons designteam

De meeste typografiekaartjes zijn enkele geboortekaartjes. Zie jij een dubbel geboortekaartje wat je graag als enkel kaartje zou willen versturen? Dan passen we dat voor je aan!

3. Kies het juiste formaat

Wil je zelf een typografie kaartje maken? Kies dan voor langwerpige geboortekaartjes of voor het formaat ‘staand’. Die afmetingen passen het best bij typografische babykaartjes

4. Ga voor vintage of retro-kaartjes

De typografie-stijl is heel leuk te combineren met geboortekaartjes in vintage of retro-stijl. Vooral kraft-enveloppen staan daar heel leuk bij!

5. Test wat het mooist staat

Proberen, proberen, proberen - het maken van een typografie-kaartje bestaat vooral uit trial-and-error: welk lettertype staat het leukst, welke grootte? Onze tips voor typografie-lettertypes: Cabin Sketch, Past Due en Special Elite.

Babykaartjes bestellen

Heb je je favoriet gevonden, dan kun je een proefdrukje bestellen. Je krijgt dan je echte kaartje op je deurmat, in een mooi pakketje. Na de bevalling kun je de laatste details aanpassen en je kaartjes bestellen. Mocht je dat willen, dan kunnen wij de verzending voor je uit handen nemen met onze rechtstreekse verzendservice!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: