Hippe-Geboortekaartjes > Babykaartjes maken - Maak online een babykaartje met foto

Babykaartjes maken - Maak online een babykaartje met foto!

Babykaartjes maken - ook met foto- doe je online op hippe-geboortekaartjes.nl. Hier vind je collecties van professionele ontwerpers met de leukste, meest originele babykaarten. Onze designers komen regelmatig met nieuwe, verfrissende ontwerpen.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Foto op je babykaartje

Wil je zelf een foto plaatsen op je babykaartje? Dat kan! Kies een professioneel ontwerp en plaats een foto van je baby op het kaartje. Je kunt ook helemaal zelf online een kaartje ontwerpen met de foto van de baby erin. Ben je klaar met het ontwerp? Bestel dan een eerste proefdruk voor € 1,00 om te zien of je je babykaartje echt mooi vindt, zodat je het kaartje meteen na de geboorte in de juiste oplage kunt bestellen.

Babykaartjes: meer tips

Natuurlijk vind je op Hippe-Geboortekaartjes ook babykaartjes in verschillende stijlen, zoals originele geboortekaartjes. Krijgen jullie een meisje? Dan zijn onze lieve babykaartjes of babykaarten met bloemen misschien leuk voor jullie dochter. Wordt het een jongen? Kijk dan ook eens bij onze stoere babykaartjes! Ook voor tweelingen zijn er mooie geboortekaartjes en laten we de kaartjes voor adoptiekinderen niet vergeten!

Babykaartjes verzendtip

Heb je een leuk babykaartje gekozen en ben je tevreden over de proefdruk? Bedenk goed hoeveel babykaartjes je wilt gaan bestellen. Je kunt beter 10% extra bestellen dan te weinig bestellen. Wil je de beleving rondom je babykaart compleet maken? Naam dan contact met ons op voor bijpassende sluitzegels, die je ook kunt gebruiken voor je suikerbonen en doopsuikers. 

Babykaartjes

babykaartjes

Babykaartjes zelf maken, aparte en originele babykaartjes en andere kaartjes rondom geboorte: je vindt ze op deze pagina. Zelf je geboortekaartje maken kan hier. Heb je niet zo'n groot budget en ben je op zoek naar een manier om je babykaartje goedkoop te houden? Ga dan voor een enkel kaartje met een hip design in het formaat 13x13. Veel plezier met versturen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: