home > Cordaid Memisa - Geboortekaartjes voor het goede doel

Cordaid Memisa - Geboortekaartjes voor het goede doel

Welkom op de collectiepagina van Cordaid Memisa! Deze mooie geboortekaartjes zijn ontworpen door Daphne de Koning van Skip&Coco. Van elk verkocht kaartje uit deze unieke collectie gaat er een gift naar Cordaid Memisa:  voor dubbele kaartjes 25 en voor enkele kaartjes 15 cent. Cordaid Memisa helpt moeders in ontwikkelingslanden!

 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Cordaid Memisa helpt moeders in ontwikkelingslanden hun zwangerschap te overleven. En dat is belangrijk, want moeders maken het verschil!

Zonder gezonde moeder is een kind extra kwetsbaar voor ziektes en tegenslagen. Helaas sterft elke twee minuten een vrouw vlak voor, tijdens of vlak na haar bevalling. Jaarlijks verliezen ongeveer 1 miljoen kinderen zo niet alleen hun moeder, maar daarmee ook hun hoop op een gezonde toekomst. Cordaid Memisa verbetert de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden, zodat meer moeders hun zwangerschap en bevalling overleven en hun kinderen een gezonde start krijgen.
Kijk voor meer informatie op www.cordaidmemisa.nl

De collectie van Cordaid Memisa, ontworpen door Skip&Coco, kenmerkt zich door lieve geboortekaartjes met zachte kleuren. We zien veel pasteltinten, leuke hartjes en hippe achtergronden van sloophout. Deze lieve kaartjes zijn een kadootje om te versturen naar je familie en vrienden.

Wist je dat je op hippe-geboortekaartjes.nl ook helemaal zelf je geboortekaartje kunt ontwerpen? Maak je eigen kaartje en doe je bestelling voor 18.00, dan heb je de kaartjes de volgende dag al in huis!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: