home > Goede doelen geboortekaartjes | kaartjes voor je baby

Goede doelen geboortekaartjes | kaartjes voor je baby

Hippe Geboortekaartjes draagt goede doelen die opkomen voor kinderen en mama's een warm hart toe. Daarom ondersteunen we hen graag, en we hopen dat jij met ons meedoet! Ga snel naar de collecties van Compassion, War Child, Kinderfonds MAMAS of Cordaid Memisa, kies een geboortekaartje en steun één van deze mooie acties!

 
Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Als je uit een van onderstaande collecties een ontwerp kiest, gaat er voor elke besteld geboortekaartje een bijdrage naar het goede doel. Je kunt kiezen uit de lieve geboortekaartjes van Compassion, de stijlvolle kaartjes van War Child, de hippe collectie van Kinderfonds MAMAS of uit de vrolijke collectie geboortekaartjes van Cordaid Memisa. Als je op de collectiepagina klikt, kun je lezen wat de goede doelen met het geld doen. Je geboortekaartje bestellen en tegelijkertijd een goed doel steunen: dat kan bij ons. Kies een van de mooie designs uit en bestel je kaartje. Zo steun je -afhankelijk van uit welke collectie je kiest- Kinderfonds MAMAS, War Child of Cordaid Memisa. Allerlei goede doelen rondom moeders en baby's dus.

In hun prachtige collecties vind je geboortekaartjes in verschillende stijlen: zo hebben we lieve kaartjes met pasteltinten en andere zachte kleuren, maar ook stoere geboortekaartjes met een foto of een achtergrond van hout. En ook sierlijke kaartjes met dieren ontbreken niet. Je kunt van het kaartje een origineel geboortekaartje maken door het verder zelf te ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld elementjes toe of verander de kleuren en het lettertype. Zo maak je je geboortekaartje helemaal precies zoals jij wilt.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: