Getekende geboortekaartjes van Lief Kindje


De 'Lief Kindje'-geboortekaartjes zijn ontwerpen van de zussen Anne en Ati van Twillert. Mooie, lieve geïllustreerde geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Deze trendy geboortekaartjes kun je hier kiezen en zelf bewerken. Een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpen zijn dieren en dat zie je in veel kaartjes terug. Wil je een proefdruk maken? Kies jouw kaartje, pas naam en teksten aan, bekijk het voorbeeld en bestel een proefdruk!

 

Is dit toch niet helemaal de stijl die je zocht? Wat dacht je van een trendy kaartje uit met hippe hartjesboom, een leuk uiltje of lief getekend hertje? Maak je liever een kaartje met je eigen foto van jullie pasgeboren wolk erin? Upload dan je foto bij een geboortekaartje uit de collectie foto-geboortekaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur. Ben je tevreden? Bestel dan een proefdruk van jouw kaartje. Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: