Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes 2019

Dé geboortekaartjes van 2019 - Instagrammers kiezen hun favoriet

Krijg je een kindje in 2019? Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Speciaal voor jou hebben 4 bekende Insta-mama's hun favoriete kaartjes uitgekozen. Bekijk ze hieronder en laat je inspireren! Als je jouw favoriet gekozen en bewerkt hebt, kun je voor maar 1€ een proefdruk-verrassingspakket bestellen. Je krijgt dan jouw kaartje op de mat, inclusief al onze papiersoorten, envelopkleuren en meer...

 

Jennifer | @blogbyjenn.nl

Jennifer is een enorm stijlvolle moeder van 2 meiden, Peach en Rebel. Deze nuchtere Almaarse, die vlogt - onder andere voor Viva Mama - en er een prachtige feed op Insta op nahoudt, koos haar favoriete geboortekaartjes. "Wat een leuke en verschillende designs! Ik kon echt niet kiezen... maar deze vielen me meteen op!"  

 

 

 

Moniek | @madebymowie

Moniek van Madebymowie heeft echt een Instagramaccount om bij weg te dromen. Haar feed staat vol met vrolijke, kleurrijke foto's van haar en dochter Nova, haar huis en Nova's geweldige bed :) Samen met haar dochter en man Jaap woont ze in Breda. En wat leuk is: Moniek mag dit jaar zélf weer een geboortekaartje versturen, want in juni wordt Nova grote zus! Moniek over onze site: "Wat een keuze zeg! Ik heb 4 kaartjes geselecteerd die mij het meeste aanspreken. Wat zitten er mooie tussen!"

 

 

 

Pamela | @pamdosal

Wat zijn we blij dat ook Pamela van @pamdosal haar favorieten uit wilde kiezen. Pamela, moeder van Senna en Vesper, heeft een prachtige, stoere herkenbare stijl - bewonder haar Instagramfeed maar 's! Ze houdt zich graag bezig met interieur en heeft een eigen webshop. Pamela vond 't heel lastig om te kiezen, maar dit vindt zij de mooiste geboortekaartjes:

 

 

Natalie | @natalievijfhuizen

Ze is trotse jonge moeder van Lola en Joe, kersverse huiseigenaar, heeft een heerlijke Instagramfeed vol mooi gezinsfoto's en blogt en vlogt ook nog 's! "Jullie nieuwe collectie heeft superveel mooie ontwerpen! Hierbij mijn favorieten."