Hippe-Geboortekaartjes > Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS - Geboortekaartjes voor het goede doel

Kinderfonds MAMAS steunt sterke, lokale Zuid-Afrikaanse vrouwen die dagelijkse zorg en veiligheid bieden aan kinderen in ernstige armoede. Zij bieden duizenden kinderen weer toekomst. Help jij mee?

MAMAS STAAN OP

Nu al 1.400 sterke, lokale vrouwen komen zelf in actie. Met eten, opvang, veiligheid en vooral veel liefde. Zij staan op en nemen verantwoordelijkheid. In hun eigen projecten, verspreid over heel Zuid-Afrika. Samen geven de MAMAS nu al meer dan 40.000 kinderen weer toekomst.

Met het bestellen van jouw favoriete geboortekaartje, kan jij MAMAS helpen! Voor €0,10 per kaartje steun jij Zuid Afrikaanse vrouwen en hun kinderen. En wij verdubbelen het bedrag!

 


 
 

MAMAS POWER werkt

 

Inmiddels werken in Zuid-Afrika 1.400 lokale MAMAS schouder aan schouder voor een betere toekomst voor de kinderen van hun land. Ze organiseren dagelijkse zorg voor meer dan 40.000 kwetsbare kinderen in 43 projecten. Hoe ze dat doen? MAMA POWER! Zij kijken niet weg als een kind in nood is, maar staan op.
Het goede nieuws? MAMA POWER is er in Zuid-Afrika genoeg. De MAMAS hebben passie en liefde in overvloed en weten precies wat de kinderen nodig hebben. Maar geld is het probleem. Veel hebben ze niet nodig, want de MAMAS kunnen met weinig geld wonderen doen. Help jij mee?

 

Kinderfonds MAMAS

 

Kinderfonds MAMAS is een kleine organisatie uit Nederland. Zij steunen de MAMAS, maken strikte afspraken met hen over de besteding van het geld en zien met eigen ogen toe op de naleving daarvan.


“Omdat alle kinderen onze kinderen zijn!”

Nelson Mandela

 

Meer informatie over Kinderfonds MAMAS vind je op www.kinderfondsmamas.nl.