Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Tuinborden > Tuinbord > Lief tuinbord met hout-look en kleine hartjes
TUINBORD
Lief tuinbord met hout-look en kleine hartjes
Bereken de prijs
20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
Biotop 300 gram € 2.50
20 x Envelop - Wit € 2.00
Verzendkosten * € 2.50
Totaal € 26.95
Prijscalculator ×
Totaalprijs: 0

Lief tuinbord met hout-look en kleine hartjes

Formaten en prijzen
Ø 80cm 46,95 p/st
Omschrijving
Kondig de geboorte van jullie kleintje aan met dit lieve tuinbord in de vorm van een cirkel. De achtergrond is voor de helft roze en voor de andere helft hout-look. De kleine hartjes maken dit bord helemaal compleet. Het bord is gemakkelijk aan te passen in de online editor.

Het tuinbord wordt geleverd zonder (houten) paal en bevestigingsmateriaal. Deze kun je zelf vinden bij de bouwmarkt. Je bevestigt het bord met schroeven aan de paal. Tip: Als het hard waait, zet het bord dan even binnen.
Designer
June & Berry
Collectie
Tuinbord
Tags
109, June & Berry, modern_freeform, Tuinbord geboorte

Deze designs vind je misschien ook leuk

TUINBORD TUINBORD TUINBORD TUINBORD TUINBORD TUINBORD Tuinbord met teddybeer en naam Blauw tuinbord met beschuit met Muisjes® voor een jongen Roze tuinbord met beschuit met Muisjes® voor een meisje Tuinbord in de vorm van een wolk met voetjes en donkerblauwe velvet Rood tuinbord in de vorm van een wolk met velvet-look Groen tuinbord in de vorm van een wolk met velvet-look Lichtgroen tuinbord in de vorm van een wolk met hartjes en regenbogen Mooi tuinbord in de vorm van een wolk met hartjes en regenboogjes Tuinbord met jungledieren en velvet-look in de vorm van een cirkel Lief tuinbord met velvet-look, maan, sterren en wolkjes Roze tuinbord met panterprint en hartje in de vorm van een cirkel Groen tuinbord met panterprint en hartje in de vorm van een cirkel Stoer tuinbord met onderwaterwereld in de vorm van een cirkel Minimalistisch tuinbord met takje in de vorm van een cirkel Lief tuinbord met hout-look en kleine hartjes Rond tuinbord met regenboog en hout-look Rond tuinbord met kleurrijke regenboog Tuinbord met takjes, bladeren en hartjes in de vorm van een regenboog Tuinbord in de vorm van een regenboog met wolk Vrolijk tuinbord met regenboog, wolkje, takjes en bladeren Vrolijk blauw tuinbord in de vorm van een regenboog met wolkje Tuinbord in de vorm van een hart met abstract landschap en maantje Kleurrijk tuinbord in de vorm van een wegwijzer Lief tuinbord met roze velvet-look in de vorm van een hart Stoer groen tuinbord in de vorm van een wegwijzer Lief tuinbord in de vorm van een hart met roze velvet-look en maantjes Stoer tuinbord in de vorm van een wegwijzer met hout-look