Hippe-Geboortekaartjes > Onze designstudio | Hippe-Geboortekaartjes.nl

Onze studio staat voor je klaar!

Wist je dat we bij Hippe-Geboortekaartjes een studio hebben met designers die jou kunnen helpen met jouw wensen? Zo maak je het mooiste kaartje, helemaal naar jouw smaak! Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rijtje. Goed om te weten: elk kaartje is maatwerk, dus genoemde prijzen kunnen bij uitzondering afwijken. Dit gaat altijd in overleg. Mocht je interesse hebben in een aanpassing, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

De mogelijkheden

Sluitzegel op maat

We kunnen een sluitzegel op maat maken. Bekijk onze info-pagina voor de mogelijkheden en om je wensen door te geven.

Het formaat van je kaartje wijzigen

Wil je graag het formaat van jouw favoriete geboortekaartje aanpassen? Dit kun je niet zelf doen, maar wij helpen je hier graag mee! Dit is kosteloos. Maak een account aan, zet het kaartje in je account en geef aan ons door op welk formaat je het kaartje zou willen. Dan zetten wij het nieuwe kaartje in je account.

De naam in folie op het kaartje

Wil je de naam van je kindje in folie op het kaartje? Dit kunnen we kosteloos voor je doen! Maak een account aan, zet het kaartje in je account en geef aan ons door dat je op dit kaartje graag de naam in folie wil. Geef hierbij duidelijk aan of je alleen de naam op de voorkant in folie wil, of ook op de achterkant of binnenkant van je kaartje.

Een elementje op het kaartje in folie

Wil je een elementje in folie aan je kaart toe laten voegen? Leuk! Goed om te weten: dit is niet bij alle kaartjes mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Voor het toevoegen van een folie-elementje vragen we €17,50.

Wijzigingen in je geboortekaartje

Wil je wat aanpassingen laten doen aan het design van je kaartje, die je niet zelf in onze ontwerptool op kunt pakken? Hier helpen we je graag mee. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Kleine wijzigingen zijn mogelijk vanaf €17,50.

Kraamborrelkaartje

Wil je een kraamborrelkaartje in de stijl van je geboortekaartje? Dit kan! Er zijn 2 mogelijkheden:

1. We zetten kosteloos het formaat van je geboortekaartje om, zodat je er zelf een kraamborrelkaartje van kunt maken. We maken bijvoorbeeld van een dubbel kaartje een enkel kaartje, of van een vierkant kaartje een staand kaartje, dat je dan bijvoorbeeld in het kleine formaat 5x8 kunt bestellen..

2. We kunnen ook een ontwerp op basis van het geboortekaartje voor je maken. Hier vragen we €7,95 voor. Maak een account aan met daarin jullie geboortekaartje. Neem hierna vrijblijvend contact met ons op. Als je je wensen doorgeeft, zetten wij in overleg het kaartje in je account klaar. Hierna heb je nog 1 correctieronde om wat kleine wijzigingen door te geven.

Geboortebord

Een superleuke manier om de buurt te vertellen over de geboorte van je kleintje is een geboortebord! Je kent deze borden misschien wel als 'makelaarsbord' bij huizen die te koop staan. Gebruik het ontwerp van je geboortekaartje of vraag een ontwerp op maat aan. Meer info lees je op onze pagina over geboorteborden.

Een pdf van je geboortekaartje

Je kunt een pdf van je geboortekaartje aanvragen, bijvoorbeeld om naar vrienden in het buitenland te mailen. Dit is mogelijk voor orders vanaf €75. Onze drukbestanden zijn niet geschikt om meteen een pdf van te maken, dus het kost onze designers tijd om jullie persoonlijke bestand om te zetten naar pdf. Hier vragen we €9,95 voor. Daarnaast hebben we te maken met een design van een ontwerper.