Hippe handgetekende geboortekaartjes van didintle voor een meisje

Hier vind je alle geboortekaartjes voor meisjes van Didintle. Originele en unieke stijl geboortekaartjes voor een meisje. Fraai geïllustreerde kaartjes, elk geboortekaartje is met de hand getekend. Lief en vrolijk en je kunt het zelf aanpassen naar je eigen wensen.

Kies en bewerk jouw kaartje, sla het op in je eigen collectie en bestel eerst een proefdrukEnveloppen vooraf? Ook dat is mogelijk. Heb je niet het geboortekaartje gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens bij de geboortekaartjes voor een meisje van Liefkindje of die van BySanna. Natuurlijk kan je ook eens kijken naar een hip geboortekaartje met uiltjes of hertjes. Maak je liever een kaartje met je eigen foto van jullie pasgeboren wonder erin? Kies dan een geboortekaartje uit de collectie foto-geboortekaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur én ben je tevreden? Bestel dan een proefdruk van jouw kaartje! Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen