Bekijk hier onze bijzondere extra’s: van originele versieringen voor op het kaartje en op de envelop, tot een poster in de stijl
van jouw geboortekaartje!

Op de envelop

Op de kaart

Kondig de geboorte aan in de buurt

Bijpassende producten

Uitnodigingen

Een geboortekaartje is niet zomaar een kaartje. Jouw kleintje verdient iets bijzonders en daarom bieden wij extra producten aan, waardoor het kaartje écht een cadeautje wordt om uit te pakken. Denk aan versieringen (zoals houten vormpjes, strikjes en labels) om het kaartje mee op te leuken en trendy sluitzegels om de envelop dicht te plakken. 

Nu jullie kleintje geboren is, mag de hele buurt dit weten! Een superleuke manier om dit te laten zien, is door een raamsticker of geboortebord aan je huis op te hangen. En wat dacht je van een poster in de stijl van je geboortekaartje, voor in de babykamer? Een mooie herinnering aan deze bijzondere periode in jullie leven.

Let op! Bovenstaande versieringen gaan (nog) niet samen met rechtstreekse verzending van je geboortekaartjes. Wil je graag de houten figuurtjes, strikjes of sluitzegels bestellen? Kies dan voor pakketpost, zodat alles bij jou thuis wordt afgeleverd!